Valorant aim nasıl geliştirilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
playlist lere dikkat et youtube dan araştır ve bu videoyu izle

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
girmeden önce antrenman yapmalısın ve çok oynamalısın. Sensivity falan sana uygun olanı bul ona göre bir mouse al mesela eline otursun çok ağır ya da çok hafif olmasın zamanla oynadıkça gelişecektir aim

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Kanka onun bunun videosuyla aimini geliştiremezsin, immortal kademesindeydim uzun zaman önce oynamayı bıraktım. Oyuna fazlasıyla vakit ayırman gerekiyor. Aim lab kullanıyorsan orada güzel antrenmanlar yapman gerekiyor en az günde 30 dakika hatta 1 saat. Ben böyle böyle geliştirdim kendimi. Kendine ait bir DPI hassasiyet bulman lazım. Ben buyum dediğin. Bir de mousepadin kücükse sıkıntılar yaşayabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
aimlab ile geliştirebilirsin aimini yada steamden başka aim geliştirici oyunlar indirebilirsin ve bol bol pratik yapman senin için iyi olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
kendine göre sens yapmalısın ilk önce ama sens in iyiyse hellian kanalında vardı videosu bende deathmach atmayı tercih ediyorum ama :D

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle merhaba, ben Valorant oynuyorum ve aimim gerçekten berbat. Önüme çıkan adamı vuramıyorum hatta bazen yerinde duran adamı bile vuramadığım oluyor ve bu gerçekten can sıkıcı. Bunun üzerine AimLab'e başlamaya karar verdim ve 1 hafta düzenli bir şekilde her gün AimLab'de antrenman yaptım ancak aimimde hiçbir gelişme olmadığını fark ettim, neleri yanlış yapıyorum? 1 hafta aim geliştirmek için kısa bir süre mi? AimLab haricinde neleri denemeliyim, yardımcı olabilir misiniz?
poligonda botları zor a alıp deneyebilirsin kanka

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kanka her gün ranked girmeden önce 40 dk poligonda youtubede gösterilen olayları yap sonra 2 dm de 1. ol çok iyi gelisirsin.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
kanka osu oyna bayağı iyi geliyor aime ben oynadım ve radianta kadar yükseldim

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
öncelikle sorunun temeline inelim maus ile başlamak istiyorum maus büyük mü küçük mü büyük ise mausu kavrayamamadan dolayı vuruşların düzensız olabılır küçük ise avucun nun içinde tuşlara basamamak dan dolayı olabilir öyle bir sorunun yok ise aim lab da çalışırken zorluk derecesini kolaydan normale ve onn bi üstüne olarak ilerlemen iyi olur ama aim labda sıkıntı yok maç oynarken sorun oluyosa ise heycan reflex kaybına yol açar bunn üzerine biraz daha atılgan ilk önceligin pasif yani defans oynamaktan kaynaklıdır fakat tarzını degişip atılgan oynarsan kendındekı farklılıktan kurtulup rahatca düşman öldürebilirsin bi dene zararı olmaz dedıklerımın iyi oyunlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
steamde aimlab diye bir uygulama var onu öneririm baya işe yaramıştı bende ama 1-2 ay düzenli yapmalısın günde 1 saatini ayırdın mı makine olursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...