Valorant aim nasıl geliştirilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[̲̅H̲̅][̲̅I̲̅]̇[̲̅L̲̅][̲̅E̲̅]
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Selamunaleyküm valorantta hızlı, kısa sürede ve en etkili bir şekilde aimimi nasıl geliştirebilim. Detaylıca anlatırsanız sevinirim ve cidden işe yarayacak olan bir yöntem. Teşekkürler şimdiden

Griffin Premium
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Henüz net bir cevabı yok anca her zaman deneyimleyerek vakit geçirerek oyun içinde olacak bir durum

Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
bol bol dm + poligon başka çaresi yookk

broski
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Mausun ve mausepadin eline uygun olsun. Kendine en uygun DPI ayarını bulmaya çalış. Bol bol deathmatch at ve poligonda antreman yap.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
deatch match'de kazanmaya değil kafadan vurmaya yada phantom sprey atmaya oynarsan aimin gelişir

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
deathmatch poligon ve aimlab yap

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Deathmatch ve shooting range yardımcı olur kardeşim ama çoğunlukla oynarak ve video izleyerek. Bir şeyler öğrenmek zaman alır. :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
aimlabs ve bol dm atarak dostum

[̲̅H̲̅][̲̅I̲̅]̇[̲̅L̲̅][̲̅E̲̅]
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
aimlabs ve bol dm atarak dostum
Aimlab için antreman önerisi verir misin peki. Hangi alıştırmaları yapcağımı bilmiyorum da valorant içinde yararlı olabilicek antreman önerisi verirsen güzel olur

Üye
2 HİZMET YILI
hellian koçluk videosu var işine yarayabilir

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Valorantta aimi geliştirmek istiyorsan ilk olarak trigger disiplin önemli. Onun üzerine çalışman lazım hangi pozisyonlarda nelere aim koyman gerektiğini bunları bol bol oynayarak tecrübe ederek geliştirmen lazım. Bir süre sonra zaten oyuncuların hareketlerini ezberliyorsun nerden adam çıkar gibi ona göre aim koyuyorsun. Bence spray atmayı fazla tercih etme. Genelde aimini geliştirdikten sonra tek tek sıkabilir ya da burst atabilirsin.

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Poligon'da Alıştırma yaparak ve oyun süresini biraz daha arttırarak kendinden emin olana kadar sürekli HS denemesi yapman lazım.

Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Poligonda normale al ve 20 vurmaya çalış. 5-6 gün sonra rahatlıkla vurabilirsin,sonrasında hardda 15 i geçmeye calıs ard arda geçebildiğin zamanda 2-3 gün dm atarsan ve hergün maça girmedne önce poligona girip normalde 20 hardda 15 civarı vurursan aimin gelişir. önemli olan dm vep oligondur. Burda 20 demem senin illa 20 vurman anlamına gelmiyor,20 vurarsan aim onetapa yatkınlaşıyor ha bide rakibi görünce heyecan yapma al bak izle bunu

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
ölüm maçı oynayarak ve poligonda mouseyi başka yerde tutup bir anda botun kafasına getirme yani flick shot atarak aimini geliştirebilir eğer mouse hassasiyeti uygun değilse fazla gidiyorsa veya az gidiyorsa onu da tam ayarlamanı sağlar

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ben poligona girip kas hafızası geliştirmeye çabalıyorum mouse'ı tek seferde bot'ûn kafasına denk getirip tek kurşun kafa atmaya çalışıyorum
örn;
sağ tarafta bot spawn oldu tek seferde soldan sağa aim'i çekip vurmayı deniyorum böyle böyle baya faydası oldu

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bende valorantt hilesi istorum yardımcı olurmusunuz beyler

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dcden yaz sana en etkili aim geliştirmeyi anlatayım 1 haftada yücelik eloyu smurflemeye başladım 25 kill aşagı almıyorum dc : xheaz

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Daha çok arkadaş ortamı ile oynayarak geliştirebilirsin kendini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...