Valorant ana hesabım da banlanır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
yersen youtubeta çözümleri vardı sanırsam para ile açtıranlarda oluyordu

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ben de yan hesaptan makro hilesinden ban yemiştim ana hesabıma ban yedikten sonra hiç girmemiştim hwid bittikten sonra girdiğimde hiçbir sorun yoktu yani ban yememiştim

no system is safe
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
1- you're getting a hwid ban from cheating I know, the room stays for 1 month or so
90 days exactly
I also got banned from the side account from the macro cheat, I never entered my main account after I was banned, there was no problem when I entered after hwid was over, so I did not get banned.
agreed but i was dum so i entered my main account after got banned with second account and it results my main account got banned even i never using ahk on my main

Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk hwid banda hangi hesapla girersen gir hepsi ban yer o pcden artik her hangi bir hesaba girmiceksin ama onceki hesaplar ban yemez

Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
HWID yiyorsun 3 ay oluyor ve sadece hile ile oynadığın hesaplar ban yiyor.

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar 2 sorum olacak.
1- Hile kullanımı sonucu yediğimiz ban sadece hesaba mı atılıyor yoksa HWID mi yiyoruz? Yeni açılan konularda arkadaşlar artık HWID yerine hesaba ban atıyorlar demişler. Bilgisi olan cevaplayabilir mi?
2- Eğer HWID yiyorsak, diyelim ki hileyi indirdim ve hile için açtığım hesapta ban yedim. Ana hesabıma hiç giriş yapmadığım halde ona da otomatikmen ban atarlar mı? *hile kullanımı ve sonrasında ana hesaba girmezsem*
ana hesabına girmezsen ban yemez kral oto sistem tarafından ban yersen hwıd ban yersin o yüzden taktik vereyim 3 hesabın olsun her gün 1 hesaba gir eğerki hesaplardan biri ban yerse bile sen ban yeme ipin gözükmüycektir

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
1-Ben hwid yemiştim yedikten sonra ana hesabın yemediyse kesinlikle girme hwid kaldırınca girebilirsin
2-Ana hesabına ban yemezsin hwid kaldırınca rahatlıkla oynarsın

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
1- Hile kullanımı sonucu yediğimiz ban sadece hesaba mı atılıyor yoksa HWID mi yiyoruz? Yeni açılan konularda arkadaşlar artık HWID yerine hesaba ban atıyorlar demişler. Bilgisi olan cevaplayabilir mi?
2- Eğer HWID yiyorsak, diyelim ki hileyi indirdim ve hile için açtığım hesapta ban yedim. Ana hesabıma hiç giriş yapmadığım halde ona da otomatikmen ban atarlar mı? *hile kullanımı ve sonrasında ana hesaba girmezsem*
HWID yiyorsun hileyi kullanmadığın hesaplara bişey olmaz eğer yanlışlıkla hesaplardan birine girmezsen

İnsta ♥ @betülermis34♥
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
ana hesabınla girersen sadece ana hesabına atar banı bunun için yedek hesab ile gir mesela yenı hesab acıp 20lv yap onla gır mesela giderse o gitsin main hesabın gitmesin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Yes if they use the same email or has used the same email in the past

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
if you are caught by them, they will give you hardware banned.
There are many ways to protect HB in google. And those work...

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
1-hwid ban yedim 1 sene geçti hala banlı hesabım
2-tüm herşeye ban yiyorsun yani bende öyle oldu

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kardeşim hileyi hangi hesapta açtıysan o hesabın ban yer. Hwid ban yediysen kullandığın pc de yediğin ban gün sayısı kadar hiç bir hesapta oyuna giremezsin. yanlışım var ise bilir kişi arkadaşlar yorumu düzeltsinler.

❤️ Elimden Geldiğince Dostlar
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
1- aylık fln hwid atıyorlar
2-bildiğim kadarıyla hesaba girmediğin sürece atmıyorlar hwidin olayı o zaten açtığın her hesap senin hwid ini algılarsa otomatik ban yiyor ne kadar süren kaldıysa hwid ten 25 gün diyek 25 gün ban yiyor diye biliyorum ama hesabını açmazsan sorun oluşmaz.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hwid ban yediğim hesaptan ana hesabına girersen oto ban yer

𝘪𝘤𝘦𝘺 𝘴𝘱𝘪𝘤𝘦𝘺
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
Ana hesabın banlanmaz fakat hwid ban yersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...