Uzman Üye
Banlanma Riski Var
90 days exactly1- you're getting a hwid ban from cheating I know, the room stays for 1 month or so
agreed but i was dum so i entered my main account after got banned with second account and it results my main account got banned even i never using ahk on my mainI also got banned from the side account from the macro cheat, I never entered my main account after I was banned, there was no problem when I entered after hwid was over, so I did not get banned.
ana hesabına girmezsen ban yemez kral oto sistem tarafından ban yersen hwıd ban yersin o yüzden taktik vereyim 3 hesabın olsun her gün 1 hesaba gir eğerki hesaplardan biri ban yerse bile sen ban yeme ipin gözükmüycektirArkadaşlar 2 sorum olacak.
1- Hile kullanımı sonucu yediğimiz ban sadece hesaba mı atılıyor yoksa HWID mi yiyoruz? Yeni açılan konularda arkadaşlar artık HWID yerine hesaba ban atıyorlar demişler. Bilgisi olan cevaplayabilir mi?
2- Eğer HWID yiyorsak, diyelim ki hileyi indirdim ve hile için açtığım hesapta ban yedim. Ana hesabıma hiç giriş yapmadığım halde ona da otomatikmen ban atarlar mı? *hile kullanımı ve sonrasında ana hesaba girmezsem*
HWID yiyorsun hileyi kullanmadığın hesaplara bişey olmaz eğer yanlışlıkla hesaplardan birine girmezsenArkadaşlar 2 sorum olacak.
1- Hile kullanımı sonucu yediğimiz ban sadece hesaba mı atılıyor yoksa HWID mi yiyoruz? Yeni açılan konularda arkadaşlar artık HWID yerine hesaba ban atıyorlar demişler. Bilgisi olan cevaplayabilir mi?
2- Eğer HWID yiyorsak, diyelim ki hileyi indirdim ve hile için açtığım hesapta ban yedim. Ana hesabıma hiç giriş yapmadığım halde ona da otomatikmen ban atarlar mı? *hile kullanımı ve sonrasında ana hesaba girmezsem*
if you are caught by them, they will give you hardware banned.Arkadaşlar 2 sorum olacak.
1- aylık fln hwid atıyorlarArkadaşlar 2 sorum olacak.