darboğaz falan yapıyo olmasın bi dikkat et eğer öyle bir durum yoksa amd veya nvidia ayarlarından oyun ayarlarını düzenle istersen
kullandım ama fayda etmediDostum Regedit ayarı kullanmanı tavsiye ederim youtube'da gereğinden fazla var her türlü işe yarıyor iyi forumlar.
denedim ama yok olmuyo vallavsync açıp birde öyle oynamayı dene ekran kartını güncellemeyi driverlerını güncellemeyi oyunu silip pc yi yeniden başlatma hepsini dene
sıcaklık iyi fanlarıda valla bi cila atmadığım kaldıişlemcinin sıcaklığına bak fanlarına bak toz varsa onları temizle ve güç ayarlarından işlemci durumunu 99 yap düzelir 100 yapma.
yaptım hepsini ama maalesef bişi değişmediekran kartı güncelleştirmelerini kontrol et windows da aynı şekilde arka planda ram i vs kullanan birşey olmadığından emin ol laptop ise performans moduna alıp dene
valorant'ın optimizasyon sorunu var , boş dosyaları sil ve bilgisayarını anti-virüs ile taratmanı tavsiye ederimBir haftaya kadar sıfır kasma, +200 FPS rahat oynuyordum. Şimdi maçın ortasında FPS 40 50'ye kadar düşüyor ve çok sık olmaya başladı. Bir bilgisi olan var mı?