Valorant Cihaz Banı ve Main Hesabımın banı hakkında yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
BENDE main hesabımda ban yemiştim main hesabın açılmaz ama cihaz banı spoofer ile kalkar

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
3 ile 4 ay arasında açılıyor diye biliyorum onun haricinde ücretsiz var mı bilmem ama spooferlar var valorant için

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
valorantın ban sistemi çok saçma hile kullanmayanda ban yiyor yani açılcağını pek zannetmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhabalar, oyunda dümdüz bir şekilde oynarken yanlışlıkla bu forumda paylaşılan fixlenmiş hileyi açtım ve 3 aylık cihaz banı yedim. 3 ay sonra banım açılacak sorun yok fakat kendi main hesabım sınırsız banlanmış, başka hesap açıp oynayabilirmişim 3 ay sonra ama main hesabımı kullanamazmışım ve 2500 tl gibi bir ücret yatırdım main hesabıma kullanmadığım 8 bin Valorant Points'im hala içerisinde, ticket açtım reddedildi herhangi birşey açmadım vs. vs. dedim kabul edilmedi, bu hesabın banını açtırmanın yolu var mı acaba? Birde ayrıca 3 aylık banımı erkenden açtırabilir miyim? Spoofer vs. ile varsa bilginiz yardımcı olur musunuz? Çok teşekkürler şimdiden.
bazı güvenilir kisiler kaldırmana yardımcı olabilir , ama spoofer lar ban kaldırmıyor diye biliyorum kaldırıyor ise de tam bir sekide kaldırmıyordur gecici bir kaldirma yapıyordur
Post automatically merged:

knk ess diye ban atıldığı için yeni essdi alman lazım maalesef
ess diye ban atılıyor o yuzden ess di alman lazım .

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
spoofer hesap banı kaldırmaz ana kart banı kaldırır

Üye
3 HİZMET YILI
Merhabalar, oyunda dümdüz bir şekilde oynarken yanlışlıkla bu forumda paylaşılan fixlenmiş hileyi açtım ve 3 aylık cihaz banı yedim. 3 ay sonra banım açılacak sorun yok fakat kendi main hesabım sınırsız banlanmış, başka hesap açıp oynayabilirmişim 3 ay sonra ama main hesabımı kullanamazmışım ve 2500 tl gibi bir ücret yatırdım main hesabıma kullanmadığım 8 bin Valorant Points'im hala içerisinde, ticket açtım reddedildi herhangi birşey açmadım vs. vs. dedim kabul edilmedi, bu hesabın banını açtırmanın yolu var mı acaba? Birde ayrıca 3 aylık banımı erkenden açtırabilir miyim? Spoofer vs. ile varsa bilginiz yardımcı olur musunuz? Çok teşekkürler şimdiden.
Ağa ticket açıp hesabım çalındı hacklendi mevzusunu yaparsan çarın banı açılabilir arkadaşım bikeresinde açmıştı ama hile banı değildi küfür ettiğin için banlanmıştı birde sen dene olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ağa ticket açıp hesabım çalındı hacklendi mevzusunu yaparsan çarın banı açılabilir arkadaşım bikeresinde açmıştı ama hile banı değildi küfür ettiğin için banlanmıştı birde sen dene olabilir
yok onu kaubl etmiyorlar :d hesabınızın çalınması/bulunması/başkası girmesi halinde sorumluluk kabul etmiyoruz diye sitenin başında yazıyor zaten :/ :D

Üye
3 HİZMET YILI
yok onu kaubl etmiyorlar :d hesabınızın çalınması/bulunması/başkası girmesi halinde sorumluluk kabul etmiyoruz diye sitenin başında yazıyor zaten :/ :D
ağa hile diye açmıcaksın ki ticketi hesabım çalındı diye şifreni değişti diye sonra gmaile mesaj geliyor herşeyi doğru girdiysen bi yönetici ile konuşuyorsun senden boş 1 tane e posta istiyor o e postanın üstüne yapıyor sonra hesaba girmeyi dene ama bilgisayardaki banı bilemem hesap banını deniyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ağa hile diye açmıcaksın ki ticketi hesabım çalındı diye şifreni değişti diye sonra gmaile mesaj geliyor herşeyi doğru girdiysen bi yönetici ile konuşuyorsun senden boş 1 tane e posta istiyor o e postanın üstüne yapıyor sonra hesaba girmeyi dene ama bilgisayardaki banı bilemem hesap banını deniyebilirsin
yazdığımı okumuyon mu kanka hesap çalınması kaybolması durumunda sorumluluk kabul etmiyor adamlar

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
Kanka bunu benim arkadaşımda yaşadı ticket attı işte özür felan diledi hesabın banını 1ay a çektiler 1ay geçtikten sonra main hesabına hiç bir türlü erişim sağlayamadı sınırsız ban yemişti yeni çar açıp oynaması gerekmişti oda oyunu bıraktı.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kanka bunu benim arkadaşımda yaşadı ticket attı işte özür felan diledi hesabın banını 1ay a çektiler 1ay geçtikten sonra main hesabına hiç bir türlü erişim sağlayamadı sınırsız ban yemişti yeni çar açıp oynaması gerekmişti oda oyunu bıraktı.
cs go geçtim zaten saldım valo yu daha da oynamam oynarsam 4 ay sonra arkadaşlar için yeni hesap açıp onları kasmak için oynarım allah belasını versin bu oyunun yatırdığım 2500 tl haram zehir zıkkım olsun boğazlarında kalsın inşallah

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ticket kaldırması gerekiyordu ama yardımcı oluyorklar diye biliyorum

⭐⭐⭐⭐⭐
Donator
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
bro you can't open account ban but you can open system ban with spoofer but acc no sorry

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
oncelikle ne yaparsa yap o accountu açtıramazsın 2. olarak 3 aylık banı internet kafelerde açıyolar anakartının garantisi gidiyor ama

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Hesap banı açmanın herhangi bir yolu yok maalesef

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bi kullanıcı tarafından eklenmişti super üye mi neydi öyle birşeydi galiba, yorumlar günceldi 1s önce falan atılmıştı hile güncel mi falan demişti bende tam rank maçımın ortasındaydım çıldırmıştım anlık bi sinirle hiçbir şey okumadan konu ne zaman açıldı diye bakmadan şutlayıp indirince hileyi tık diye oyun sonu valorantdan uzaklaştırıldın dedi zaten açtığımda hile oyun 1 fps e falan düştü loader gelmedi sonra ben pc res atıp tekrar oyuna geldim sonra işte ban yedim..

Birde, link vermek yasak demiştiniz. Mümkün oluyor ise (tam anlamıyla forum kurallarına aşina değilim, temel kuralları biliyorum elbette.) özelden vs. iletmeniz mümkün mü?
kanka dosyalara bakıyor direkt çok hızlı ban yersin geçmiş olsun spoofer bas istersen

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
pc spoofladıkdan sonra 1 hafta mainine girme başka hesle dene ona göre değişir ban durumunu test et

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
malesef geçmiş olsun. spoofer yapsanız bile sadece cihaz banı kalkar hesabı unutmalısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...