bazı güvenilir kisiler kaldırmana yardımcı olabilir , ama spoofer lar ban kaldırmıyor diye biliyorum kaldırıyor ise de tam bir sekide kaldırmıyordur gecici bir kaldirma yapıyordurMerhabalar, oyunda dümdüz bir şekilde oynarken yanlışlıkla bu forumda paylaşılan fixlenmiş hileyi açtım ve 3 aylık cihaz banı yedim. 3 ay sonra banım açılacak sorun yok fakat kendi main hesabım sınırsız banlanmış, başka hesap açıp oynayabilirmişim 3 ay sonra ama main hesabımı kullanamazmışım ve 2500 tl gibi bir ücret yatırdım main hesabıma kullanmadığım 8 bin Valorant Points'im hala içerisinde, ticket açtım reddedildi herhangi birşey açmadım vs. vs. dedim kabul edilmedi, bu hesabın banını açtırmanın yolu var mı acaba? Birde ayrıca 3 aylık banımı erkenden açtırabilir miyim? Spoofer vs. ile varsa bilginiz yardımcı olur musunuz? Çok teşekkürler şimdiden.
ess diye ban atılıyor o yuzden ess di alman lazım .knk ess diye ban atıldığı için yeni essdi alman lazım maalesef
Ağa ticket açıp hesabım çalındı hacklendi mevzusunu yaparsan çarın banı açılabilir arkadaşım bikeresinde açmıştı ama hile banı değildi küfür ettiğin için banlanmıştı birde sen dene olabilirMerhabalar, oyunda dümdüz bir şekilde oynarken yanlışlıkla bu forumda paylaşılan fixlenmiş hileyi açtım ve 3 aylık cihaz banı yedim. 3 ay sonra banım açılacak sorun yok fakat kendi main hesabım sınırsız banlanmış, başka hesap açıp oynayabilirmişim 3 ay sonra ama main hesabımı kullanamazmışım ve 2500 tl gibi bir ücret yatırdım main hesabıma kullanmadığım 8 bin Valorant Points'im hala içerisinde, ticket açtım reddedildi herhangi birşey açmadım vs. vs. dedim kabul edilmedi, bu hesabın banını açtırmanın yolu var mı acaba? Birde ayrıca 3 aylık banımı erkenden açtırabilir miyim? Spoofer vs. ile varsa bilginiz yardımcı olur musunuz? Çok teşekkürler şimdiden.
yok onu kaubl etmiyorlar :d hesabınızın çalınması/bulunması/başkası girmesi halinde sorumluluk kabul etmiyoruz diye sitenin başında yazıyor zaten :/Ağa ticket açıp hesabım çalındı hacklendi mevzusunu yaparsan çarın banı açılabilir arkadaşım bikeresinde açmıştı ama hile banı değildi küfür ettiğin için banlanmıştı birde sen dene olabilir
ağa hile diye açmıcaksın ki ticketi hesabım çalındı diye şifreni değişti diye sonra gmaile mesaj geliyor herşeyi doğru girdiysen bi yönetici ile konuşuyorsun senden boş 1 tane e posta istiyor o e postanın üstüne yapıyor sonra hesaba girmeyi dene ama bilgisayardaki banı bilemem hesap banını deniyebilirsinyok onu kaubl etmiyorlar :d hesabınızın çalınması/bulunması/başkası girmesi halinde sorumluluk kabul etmiyoruz diye sitenin başında yazıyor zaten :/![]()
yazdığımı okumuyon mu kanka hesap çalınması kaybolması durumunda sorumluluk kabul etmiyor adamlarağa hile diye açmıcaksın ki ticketi hesabım çalındı diye şifreni değişti diye sonra gmaile mesaj geliyor herşeyi doğru girdiysen bi yönetici ile konuşuyorsun senden boş 1 tane e posta istiyor o e postanın üstüne yapıyor sonra hesaba girmeyi dene ama bilgisayardaki banı bilemem hesap banını deniyebilirsin
cs go geçtim zaten saldım valo yu daha da oynamam oynarsam 4 ay sonra arkadaşlar için yeni hesap açıp onları kasmak için oynarım allah belasını versin bu oyunun yatırdığım 2500 tl haram zehir zıkkım olsun boğazlarında kalsın inşallahKanka bunu benim arkadaşımda yaşadı ticket attı işte özür felan diledi hesabın banını 1ay a çektiler 1ay geçtikten sonra main hesabına hiç bir türlü erişim sağlayamadı sınırsız ban yemişti yeni çar açıp oynaması gerekmişti oda oyunu bıraktı.
ticket kaldırması gerekiyordu ama yardımcı oluyorklar diye biliyorumMerhabalar, oyunda dümdüz bir şekilde oynarken yanlışlıkla bu forumda paylaşılan fixlenmiş hileyi açtım ve 3 aylık cihaz banı yedim. 3 ay sonra banım açılacak sorun yok fakat kendi main hesabım sınırsız banlanmış, başka hesap açıp oynayabilirmişim 3 ay sonra ama main hesabımı kullanamazmışım ve 2500 tl gibi bir ücret yatırdım main hesabıma kullanmadığım 8 bin Valorant Points'im hala içerisinde, ticket açtım reddedildi herhangi birşey açmadım vs. vs. dedim kabul edilmedi, bu hesabın banını açtırmanın yolu var mı acaba? Birde ayrıca 3 aylık banımı erkenden açtırabilir miyim? Spoofer vs. ile varsa bilginiz yardımcı olur musunuz? Çok teşekkürler şimdiden.
Hesap banı açmanın herhangi bir yolu yok maalesefMerhabalar, oyunda dümdüz bir şekilde oynarken yanlışlıkla bu forumda paylaşılan fixlenmiş hileyi açtım ve 3 aylık cihaz banı yedim. 3 ay sonra banım açılacak sorun yok fakat kendi main hesabım sınırsız banlanmış, başka hesap açıp oynayabilirmişim 3 ay sonra ama main hesabımı kullanamazmışım ve 2500 tl gibi bir ücret yatırdım main hesabıma kullanmadığım 8 bin Valorant Points'im hala içerisinde, ticket açtım reddedildi herhangi birşey açmadım vs. vs. dedim kabul edilmedi, bu hesabın banını açtırmanın yolu var mı acaba? Birde ayrıca 3 aylık banımı erkenden açtırabilir miyim? Spoofer vs. ile varsa bilginiz yardımcı olur musunuz? Çok teşekkürler şimdiden.
kanka dosyalara bakıyor direkt çok hızlı ban yersin geçmiş olsun spoofer bas istersenbi kullanıcı tarafından eklenmişti super üye mi neydi öyle birşeydi galiba, yorumlar günceldi 1s önce falan atılmıştı hile güncel mi falan demişti bende tam rank maçımın ortasındaydım çıldırmıştım anlık bi sinirle hiçbir şey okumadan konu ne zaman açıldı diye bakmadan şutlayıp indirince hileyi tık diye oyun sonu valorantdan uzaklaştırıldın dedi zaten açtığımda hile oyun 1 fps e falan düştü loader gelmedi sonra ben pc res atıp tekrar oyuna geldim sonra işte ban yedim..
Birde, link vermek yasak demiştiniz. Mümkün oluyor ise (tam anlamıyla forum kurallarına aşina değilim, temel kuralları biliyorum elbette.) özelden vs. iletmeniz mümkün mü?
malesef geçmiş olsun. spoofer yapsanız bile sadece cihaz banı kalkar hesabı unutmalısın.Merhabalar, oyunda dümdüz bir şekilde oynarken yanlışlıkla bu forumda paylaşılan fixlenmiş hileyi açtım ve 3 aylık cihaz banı yedim. 3 ay sonra banım açılacak sorun yok fakat kendi main hesabım sınırsız banlanmış, başka hesap açıp oynayabilirmişim 3 ay sonra ama main hesabımı kullanamazmışım ve 2500 tl gibi bir ücret yatırdım main hesabıma kullanmadığım 8 bin Valorant Points'im hala içerisinde, ticket açtım reddedildi herhangi birşey açmadım vs. vs. dedim kabul edilmedi, bu hesabın banını açtırmanın yolu var mı acaba? Birde ayrıca 3 aylık banımı erkenden açtırabilir miyim? Spoofer vs. ile varsa bilginiz yardımcı olur musunuz? Çok teşekkürler şimdiden.