Süper Üye
fixmi yedi ya
kayıt olman yetmiyor twitch yayını izlemen lazmBetaya kaydoldum 1 aydır bekliyorum çıkmadı
ban yedin mi kardeşimaim sapıtıyor
acaba esp var mı hilede veya gelir miTrigger tetiklenme demek yani sen crosshairını adamın üstüne getirdiğinde otomatik olarak kendisi sıkıyor senin tıklayıp ateş etmene gerek kalmıyor böylelikle gördüğün gibi hasar vurabiliyorsun ve bu da bi avantaj.
Her hilede olduğu gibi ban yemen elbette mümkün ve hile şu an güncelleniyor ama biraz gelmesi zaman alıcak gibi duruyor dendi.ban yiyen oldumu beyler
Post automatically merged:
ban yedin mi kardeşim
Bu hilenin içeriğinde yok diye biliyorum gelir mi sorusu da muallakta maalesef.acaba esp var mı hilede veya gelir mi
ah ah color aimbot çalışmadan hiç dadı yok![]()
AHK fixli ayrıca 3.part yazılımdır.aim bot filan degil de auto hotkey kullan istersen hem 3part yazılıma'da girmiyor
Çalışıyor.100 mb küsür güncelleme geldi şuan çalışıyor mu bun hile
Aimbot çalışmıyor :/ devre dışı settings özelliklerini@fight4fredomm kardo aim de çalışıyor mu ? Hallettinmi?
Reis öncelikle eline sağlık. Kısaca nasıl çalıştığını anlatırsan sevinirim. Oyuna girdikten sonra programı açıp start'a mı basıyoruz?Aimbot çalışmıyor :/ devre dışı settings özelliklerini