Merhaba, yaklaşık 2 ay öncesinde ban yedim. Şu an oyuna girdiğim zaman bu hatayı alıyorum ve girdiğim hesap kısa süre sonra kilitlenip banlanıyor. Aldığım hatanın görüntüsünü aşağıya bırakacağım. Delay ban mı HWİD ban mı bilmiyorum. Zaten farkları ne onuda bilmiyorum. Ticket açtığım zaman Ocak ayının 18'inde banımın açılacağını söylediler ancak ben daha erken erişmek istiyorum. Spoofer hariç bir çözüm yolu var mı? Riota ticket olur, farklı bir yol olur. Sadece Spoof yapmak istemiyorum. Bütçe sorunum yok ancak disklerim anılar ile dolu, sıfırlayamam. Şimdiden herkese teşekkürler.
Spoofer hariç bir çözüm yok. Onun dışında bu ekranda aldığınız hata, secure boot dediği anakartın BIOS ayarından açılıyor. HVCI yani çekirdek yalıtımını ise Windows'un arama kısmından açacaksınız. "Çekirdek yalıtımı" yazsanız yeterli. Son olarak, madem maddi açıdan probleminiz yoksa, harici depolama birimi alıp bilgisayarınızdaki sizin için değerli dosyaları oraya aktarabilir ve bilgisayarınıza spoof atabilirsiniz. İyi forumlar dilerim.
Vanguard önceden yasaklamaları 3 ay olarak uyguluyordu, son aylarda 4 ay olduğuna dair söylentiler çıkmaya başladı ve kendi açıklamalarına göre de tam olarak yasaklandığınız gibi 4 aylık bir yasaklama altında kalıyorsunuz. Dolayısıyla normal. Her şekilde yasaklamanın kendiliğinden kalkmasını beklemiyorsan Spoofer kullanman gerekiyor, anılarını ve sistemindeki diğer dosyalarını koruyarak bunu yapman mümkün. Ulaşırsan yardımcı olacağım.
Sizi kafanız basmıyor mu kankss? Ben ban yediğimi biliyorum, hile açtığımı da biliyorum. Boş yorum kasmayın, bilmeyen adam yazmasın. Temp spoofer lazım.
Sizi kafanız basmıyor mu kankss? Ben ban yediğimi biliyorum, hile açtığımı da biliyorum. Boş yorum kasmayın, bilmeyen adam yazmasın. Temp spoofer lazım.
fiyat sorunun yoksa taşınabilir ssd alıp her şeyini kayıt edebilirsin :=) zaten her yerden spoofer bulursun diyelim bulamadın o zaman bu sunucudaki spoof tekniklerine bak baya fazla konu var