Valorant Delay Ban Hakkında Soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
1 HİZMET YILI
Merhaba, yaklaşık 2 ay öncesinde ban yedim. Şu an oyuna girdiğim zaman bu hatayı alıyorum ve girdiğim hesap kısa süre sonra kilitlenip banlanıyor. Aldığım hatanın görüntüsünü aşağıya bırakacağım. Delay ban mı HWİD ban mı bilmiyorum. Zaten farkları ne onuda bilmiyorum. Ticket açtığım zaman Ocak ayının 18'inde banımın açılacağını söylediler ancak ben daha erken erişmek istiyorum. Spoofer hariç bir çözüm yolu var mı? Riota ticket olur, farklı bir yol olur. Sadece Spoof yapmak istemiyorum. Bütçe sorunum yok ancak disklerim anılar ile dolu, sıfırlayamam. Şimdiden herkese teşekkürler.

f59kw2g.png

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Spoofer hariç bir çözüm yok. Onun dışında bu ekranda aldığınız hata, secure boot dediği anakartın BIOS ayarından açılıyor. HVCI yani çekirdek yalıtımını ise Windows'un arama kısmından açacaksınız. "Çekirdek yalıtımı" yazsanız yeterli. Son olarak, madem maddi açıdan probleminiz yoksa, harici depolama birimi alıp bilgisayarınızdaki sizin için değerli dosyaları oraya aktarabilir ve bilgisayarınıza spoof atabilirsiniz. İyi forumlar dilerim.

Üye
1 HİZMET YILI
İnternette yazanlara göre herkes ilk seferinde 3 aylık bir ban yemiş. Ben 120 gün yemişim. Normal mi?

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İnternette yazanlara göre herkes ilk seferinde 3 aylık bir ban yemiş. Ben 120 gün yemişim. Normal mi?
Vanguard önceden yasaklamaları 3 ay olarak uyguluyordu, son aylarda 4 ay olduğuna dair söylentiler çıkmaya başladı ve kendi açıklamalarına göre de tam olarak yasaklandığınız gibi 4 aylık bir yasaklama altında kalıyorsunuz. Dolayısıyla normal. Her şekilde yasaklamanın kendiliğinden kalkmasını beklemiyorsan Spoofer kullanman gerekiyor, anılarını ve sistemindeki diğer dosyalarını koruyarak bunu yapman mümkün. Ulaşırsan yardımcı olacağım.

1731686407313.png

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bu yediğiniz hata delay veya hwid ban değildir bypass gereklidir dilerseniz discord eklerseniz konuşabiliriz. dc: littlexdoves

Üye
1 HİZMET YILI
İnternetten dolayı veya afk kalmak nedeniyle alınan ban bir çok defa sonucu uzun sürelli ban verilir

Onaylı Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
oyuna girebilmek icin hvcı yı etkinleştirmen lazım bilmiyorsan youtubede var

Üye
1 HİZMET YILI
hile kıullandıysdan spoofer kullan kanks

Üye
1 HİZMET YILI
Sizi kafanız basmıyor mu kankss? Ben ban yediğimi biliyorum, hile açtığımı da biliyorum. Boş yorum kasmayın, bilmeyen adam yazmasın. Temp spoofer lazım.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Şüpheli oynamışssındır vanguard tespit edememiştir tüm izinleri istiyor bu hata ondan diye biliyorum

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Sizi kafanız basmıyor mu kankss? Ben ban yediğimi biliyorum, hile açtığımı da biliyorum. Boş yorum kasmayın, bilmeyen adam yazmasın. Temp spoofer lazım.
size discord dan yazdım ve umrunuzda olmadı keyfiniz bilir.

UvisTR
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
fiyat sorunun yoksa taşınabilir ssd alıp her şeyini kayıt edebilirsin :=) zaten her yerden spoofer bulursun diyelim bulamadın o zaman bu sunucudaki spoof tekniklerine bak baya fazla konu var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...