Valorant delay ban nasıl kaldırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar, bugün Staffbesting adlı siteden yan hesapta ücretsiz hileyi denedim ve 2. maçta banlandım. 2-3 saat sonra main hesabıma hilesiz girdiğimde, orada da 7. madde ihlalinden dolayı banlandığımı gördüm fakat donanım banı da yemedim. Anlamadığım şey de tam olarak bu. Farklı bir yan hesaptan giriş yapmayı denediğimde, basbayağı oyuna giriyordum. Ben de spoofer araştırıyorum, sorunu donanım banı sanıyordum ama sorun çok garip. Nasıl bir şey bu? Yaşayan var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Delay ban yemişsiniz, yine donanım banı olarak geçiyor. Spoofer ile çözeceksiniz ya da 4 ay bekleyeceksiniz. Başka bir çözümü bulunmamaktadır.

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Malesef val 5 delay bandır delay banı kaldırmanın en hızlı yolu spoof atmaktır para vererek yada ücretsiz yöntemleri deneyebilirsiniz ancak ücretsiz olan yöntemlerde çokça virüs gibi zararlı şeyler oluyor araştırarak bu kısma yönelmen daha iyi olur eğer bunlara bulaşmak istemiyorsan 4 ay beklemen gerekecek

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Delay ban yemişsiniz, yine donanım banı olarak geçiyor. Spoofer ile çözeceksiniz ya da 4 ay bekleyeceksiniz. Başka bir çözümü bulunmamaktadır.
Peki hile açmadığım main hesabım spoof atsam açılır mı yoksa spoof attıktan sonra ki açtığım hesaplar mı ban yemiyor öncekilerde açılıyor mu ?

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
delay bandasın hocam spoofer alman lazım .gg/valochair urlsinde baya indirimli satıyolar bak istersen hesaplarda açılmaz bu arada

Üye
1 HİZMET YILI
beyler bu sitede hile viruslümüdür yeniyim biraz tırsıyorum

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Spoof kullanıcaksın delayda isen main hesaplarına girme spoof kullan girersen ban yer o hesaplar da max 2-3 maç a

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...