Onaylı Üye
yunca ban yemedim ama sonuçta ondanda ban yedim [van anakart msi b450m a pro m2 ssd var ama raid m2 yi desteklemediği için hdd de yaptım daha önce sistem m2 de idi m2ssd yide tamamen sildim
Bu forumdakilerden yararlanabilirsin diğer türlü isim vermek yasak dostum ya da 4 ay bekleyeceksinvalorant hileden donanım banı yedim format attım monotone adlı spoofer programı ile denedim amidewin yöntemini denedim fakat spoofer olayından sonrada val 5 hatası vermeye başladı biraz araştırıp raid yaptım 2 gün boyunca ban yemedim ama sonuçta ondanda ban yedim [van 152] nası lkaldırırım donanım banını
Post automatically merged:
Hocam 152 kaldırmak icin bios up+spoff yeterlivalorant hileden donanım banı yedim format attım spoofer programı ile denedim yöntemini denedim fakat spoofer olayından sonrada val 5 hatası vermeye başladı biraz araştırıp raid yaptım 2 gün boyunca ban yemedim ama sonuçta ondanda ban yedim [van 152] nası lkaldırırım donanım banını
152 kalkıyoda sonra 5 geliyo işteHocam 152 kaldırmak icin bios up+spoff yeterli
Is there a cheaper program?go to woofer and buy their spoofer its super easy to get unbanned
Sırasıyla yaptım Van 152 gitti ama 1maç sonra Van 5 hatası veriyo Max 1günbios up/down yapıp güzel bir format ve ardından manuel bir şekilde spooflayın eğer spoofer alamıyorsanız .
ne yazıkki her spoofer çalışmayabiliyor anakartınıza göre . normalde pc'niz spooflansaydı yemezdiniz öyle hemen .Sırasıyla yaptım Van 152 gitti ama 1maç sonra Van 5 hatası veriyo Max 1gün
YokSpooferdan sonra hile kullandın mı?
attım hocam ama anakart m2ssd ye atmayı desteklemiyo galiba hdd ye atabildim m2 çıkarmadan oynuyodum m2 yi çıkardım birazda böyle test edicemDelay banınız var ssd banı yemişsiniz raid atmanız gerekli
büyük ihtimal IP ban da yemiş olabilirsin ticket atmanı tavsiye ederimvalorant hileden donanım banı yedim format attım spoofer programı ile denedim yöntemini denedim fakat spoofer olayından sonrada val 5 hatası vermeye başladı biraz araştırıp raid yaptım 2 gün boyunca ban yemedim ama sonuçta ondanda ban yedim [van 152] nası lkaldırırım donanım banını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?