okuması lazım destek oto mesajmı?@efecikxx desteğe bildirdim zaten otomatik mesaj attılar 3 ay sonra açılıcak diyorlar yazdıklarımı okumuyorlar bile.
bot sana bi mesaj gönderir sonra da adminler seni görup ilgilenecektirokuması lazım destek oto mesajmı?
Sanmıyorum dediğim gibi sadece mouseyi değiştirdiğimizde diğer bilgisayarada bulaştı, ki rito salak değil usbye kurup sürekli hile yapılabilirdi o zaman.@celilsens Okuduğum konularda bunu çok gördüm belki öyledir.Kimisi de hdd değiştirip bu sorunu çözdüğünü iddia ediyor.Rastgele sadece 1 donanıma atıyor olabilirler mi? Yani 1 donanıma atmaları lazım eğer hdd-ssd değişince bu olay çözülüyorsa.Yakın zamanda değiştirip denemek lazım.
E tabiki yapacak piyasada rakibi olan oyun csgo ve csnin hile korumasını biliyoruz. Burdan darbe yapmaya çalışıyorlar ki işlerini gerçekten iyi yapıyorlar.@yungberen Ticketları kapatıyorlar mesaj attıktan sonra.
Post automatically merged:
@celilsens HDD olayını deneyeceğim.Mouse değiştirince diğer bilgisayarın da banlanması inanılmaz.Riot sağlam yatırım yapıyor vanguarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?