Valorant donanım banı kaldırılabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Selamlar, oyun ortasındayken bir anda oyundan attı ve uzaklaştırıldım.Bilgisayarım da valorant ve steamden indirdiğim oyunlar dışında başka bir şey yüklü değildi.Ne crackli uygulama ne de crackli oyun vs hiç yüklemedim.Maçın ortasında donanım banı yedim ticket attım, durumu bildirdim ve bildiğiniz gibi otomatik mesaj gönderdiler.Banım açılıcak ama yaklaşık 3 ay sonra.Donanım banını kaldırmak için hwid spoofer ne varsa denedim bir işe yaramıyor gerekli cleanleri vs yapıp denedim.Bu banı açmanın herhangi bir yolu var mı?

Edit : HDD veya SSD değiştirmek sorunu çözmüyor.Tüm gereken işlemleri yapmama rağmen bu şekilde çözülmedi.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
@efecikxx desteğe bildirdim zaten otomatik mesaj attılar 3 ay sonra açılıcak diyorlar yazdıklarımı okumuyorlar bile.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
sadece geri cevap vermeleri gerek yoksa kaldıramassın banını"açarlarsa adminler açar bizim açmamız mumkun deil"

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
@merhaba1233 Ban için atılan ticketlara hep aynı cevapları veriyorlar.Vanguarda çok fazla güveniyorlar ama arada haksız ban yiyenler için bir çözüm olması lazım.En basiti bandicami crackli kullanan bir çok oyuncu 3.partiden dolayı ban yedi.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
@Kai KFC Attığım mesajın içeriğini doğru düzgün okusalar problemi çözmeye odaklı hareket ederler değil mi? Destek ekibi sadece banın süresini söylüyor.Onun dışında 3.partiden vs vs ban yediğini anlatıyor ama 3.parti yazılım kullanmadım?
Post automatically merged:

@Alohamastik Cevap yazmayı kapatıyorlar. 2.ticket attığınız zaman tekrar bir oto mesajla karşılaşıyorsunuz ve bu sefer bu konuyla alakalı atılan tüm ticketları kapatacaklarını söylüyorlar.

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Support eğer ilgilenmediyse malesef kaldırmanın bi yolu yok. Banın hangi donanıma atıldığını sormuşsun bu değişiyor fortnite ekran kartına atarken bazı oyunlar anakarta atıyor. Fakat valorant sistemi tek bir donanım parçasına atmıyor ve banı bulaşıcı sadece fareyi başka bir bilgisayara taktığımızda o bilgisayarında uzaklaştırıldığını gördük.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
@celilsens Okuduğum konularda bunu çok gördüm belki öyledir.Kimisi de hdd değiştirip bu sorunu çözdüğünü iddia ediyor.Rastgele sadece 1 donanıma atıyor olabilirler mi? Yani 1 donanıma atmaları lazım eğer hdd-ssd değişince bu olay çözülüyorsa.Yakın zamanda değiştirip denemek lazım.

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
@celilsens Okuduğum konularda bunu çok gördüm belki öyledir.Kimisi de hdd değiştirip bu sorunu çözdüğünü iddia ediyor.Rastgele sadece 1 donanıma atıyor olabilirler mi? Yani 1 donanıma atmaları lazım eğer hdd-ssd değişince bu olay çözülüyorsa.Yakın zamanda değiştirip denemek lazım.
Sanmıyorum dediğim gibi sadece mouseyi değiştirdiğimizde diğer bilgisayarada bulaştı, ki rito salak değil usbye kurup sürekli hile yapılabilirdi o zaman.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Kanıtlaman lazım ama nasıl çözeceğine dair hiçbir fikrim yok :(

aboooo
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
otomatik mesaja tekrar cevaap yaz herhangi bir sekilde bani acmak mumkun degil

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
bilet açıp gönderince bileti kapatıyorlarsa canlı desteğe bağlanmayı dene

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
@yungberen Ticketları kapatıyorlar mesaj attıktan sonra.

@celilsens HDD olayını deneyeceğim.Mouse değiştirince diğer bilgisayarın da banlanması inanılmaz.Riot sağlam yatırım yapıyor vanguarda.

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
@yungberen Ticketları kapatıyorlar mesaj attıktan sonra.

@celilsens HDD olayını deneyeceğim.Mouse değiştirince diğer bilgisayarın da banlanması inanılmaz.Riot sağlam yatırım yapıyor vanguarda.
E tabiki yapacak piyasada rakibi olan oyun csgo ve csnin hile korumasını biliyoruz. Burdan darbe yapmaya çalışıyorlar ki işlerini gerçekten iyi yapıyorlar.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Sana gelen mesaja cevap verebilirsin o zaman bakıyorlar.

Ve sanırım ana kartını değiştirmen gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...