Valorant Donanım Banı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Yenilen donanım banı için ne yapılmalı nasıl açılır bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi daha önce aynı durumla karşılaşan arkadaşlar var mı ?

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
spoofer iş yapar ama spooferlar genelde pahalı oluyor biraz paran gidebilir

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
spoofer lar var ücretli 5 dolar fiyatı oluyor en düşük.

WARZONE
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
Ben tüm çözüm yollarını denedim. Formatından tut İllegal işlere kadar. ama kalkmıyor. valorant tam olarak neye ban attığını bildirmiyor ekran kartına da atmış olabilir anakartına da

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ben tüm çözüm yollarını denedim. Formatından tut İllegal işlere kadar. ama kalkmıyor. valorant tam olarak neye ban attığını bildirmiyor ekran kartına da atmış olabilir anakartına da
Alakası yok dostum Valorant direk ekran kartına ban atıyor, arkadaşım dört kere ban yedi dördünü de açtı hala hile ile oynuyor.

WARZONE
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
Alakası yok dostum Valorant direk ekran kartına ban atıyor, arkadaşım dört kere ban yedi dördünü de açtı hala hile ile oynuyor.
peki nasıl açtı ? lütfen yardımcı olur musunuz çözümü varsa çünkü delirmek üzereyim az param olsa gidip bilgisayar bile alırım sırf o oyun için. ve ben sadece hile programı indirdiğim için yedim açamadım bile hileyi :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
peki nasıl açtı ? lütfen yardımcı olur musunuz çözümü varsa çünkü delirmek üzereyim az param olsa gidip bilgisayar bile alırım sırf o oyun için. ve ben sadece hile programı indirdiğim için yedim açamadım bile hileyi :D
Aldığın hilenin yanında veriyorlar spooferi dostum ya da sen başka bir spoofer alabilirsin spoofer ile kaldırabilirsin Hwid banı

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
bi spoof denemekte fayda var o zaman

Üye
5 HİZMET YILI
Ben de aynı şüphe var, uzun zaman önce yasaklandı ve ben bu yasağı kaldırmak için nasıl arıyorum, ama en ben başka bir bilgisayar satın almak zorunda olduğunu bana, ben ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ya da yeni bir anakart satın almak, ben vanguard koruma olarak çekirdek kullandığından beri doğru olduğunu düşünüyorum rağmen

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bu videolardaki adımları uygulayarak deneyebilirsin, kaldırabilirsin.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
/watch?v=fA8B9tmhGcE (boşluğu sil)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
/watch?v=01UqhL6NKck (boşluğu sil)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...