Onu Demiyorum Riot Oyunları Dışında Başka Oyunlarda Hile Kullanman Bile Vanguardın Görmesini Saglıyor Başka Oyunda Valorant Yükledikten Sonra Hile AçtınmıHesap lol de yok tft de yok sadece valoda var arka planda da sadece epic games açıktı o kadar.
Saçmalıktan ibaret bir oyun.Bende Diyorum ki sana hesabın Başkası adına çıkmış bu yüzden hesap paylaşımından yedin banı yüksek ihtimalle. hileden de değil
Can u speak turkish here ?Valorent is beata vergen only for youtubers and twitch stremers
Hayır pc formatladım ve sadece valorant vardı.Onu Demiyorum Riot Oyunları Dışında Başka Oyunlarda Hile Kullanman Bile Vanguardın Görmesini Saglıyor Başka Oyunda Valorant Yükledikten Sonra Hile Açtınmı
Bro ban anakart id atılıyoKonuya direk geçeceğim, İlk hesabım da forumda paylaşılan hileyi kullandığım için ban yedim daha sonrasında da, Bilgisayara format atıp yeni bir hesap satın aldım dün bütün bilgilerini değiştim bu sabah 1 el attım ve "Hileci tespit edildi" diyip maçı iptal etti oyunu yeniden başlatmamı istedi ve bende başlattım daha sonra açtım tekrar ve bir anda "Oyuna Erişilemiyor" dedi ben ban yedim? Riot'a ticket attım bakalım ama çok saçma çünkü herhangi bir hile vs açmadım 2.hesapta durduk yere ban yedim bu sorunu yaşayan var mı?
Edit : Hesap sıfırdı arkadaşlar oyuna daha önce hiç girilmemişti tamamen sıfırdı.
donanaım banı yeseydı hıc gıremezdı dostum ya pc de bır yerde bır sey algılayıp attı yada random ban attı tıcket atması ıyı olmusdonanım banı yemiş olabilirsin maalesef buda formatla gitmiyor diye biliyorum umarım sebebini bulursun![]()
donanaım banı yeseydı hıc gıremezdı dostum ya pc de bır yerde bır sey algılayıp attı yada random ban attı tıcket atması ıyı olmus
Ip ban atıyor olabilir
Donanım ban'ı yemiş olabilirsin.
Aslında şöyle bir düşününce format ta atmısın yani ban yememen lazım mantıken ip diyicem ama oda imkansız.IP ban atsa da oyuna sokmaz 3 el attım toplam da ban atsaydı o an atabilirdi yada başta direk oyuna sokmazdı.
Post automatically merged:
Yeseydim eğer oyuna sokmazdı diyorum?
Bana göre açıkça bir şekilde haksız ve durduk yere bir ban yedim.Aslında şöyle bir düşününce format ta atmısın yani ban yememen lazım mantıken ip diyicem ama oda imkansız.
yani öyle olmuş gibi gözüküyor.Bana göre açıkça bir şekilde haksız ve durduk yere bir ban yedim.
Ban Code var mı elinizde