Valorant Durduk Yere Ban!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
so sad :( i didnt hapend to me but what the game btw ??

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hesap lol de yok tft de yok sadece valoda var arka planda da sadece epic games açıktı o kadar.
Onu Demiyorum Riot Oyunları Dışında Başka Oyunlarda Hile Kullanman Bile Vanguardın Görmesini Saglıyor Başka Oyunda Valorant Yükledikten Sonra Hile Açtınmı

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Benim Aynı Olay Rainbow Six Siege İçin Oldu Oyunu İndirdim Girdim 3. Turda Ban yedim Ubisoft Kafasına Göre Bişi Salladı Bazen Böyle Sansızlıklar Olabiliyor Riot Neden Bunu Yaptı Anlamadım Ama İstersen Destek İle İletişime Geçebilirsin Belki Yardımcı Olurlar

❄️Ice❄️
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Konuya direk geçeceğim, İlk hesabım da forumda paylaşılan hileyi kullandığım için ban yedim daha sonrasında da, Bilgisayara format atıp yeni bir hesap satın aldım dün bütün bilgilerini değiştim bu sabah 1 el attım ve "Hileci tespit edildi" diyip maçı iptal etti oyunu yeniden başlatmamı istedi ve bende başlattım daha sonra açtım tekrar ve bir anda "Oyuna Erişilemiyor" dedi ben ban yedim? Riot'a ticket attım bakalım ama çok saçma çünkü herhangi bir hile vs açmadım 2.hesapta durduk yere ban yedim bu sorunu yaşayan var mı?

Edit : Hesap sıfırdı arkadaşlar oyuna daha önce hiç girilmemişti tamamen sıfırdı.
Bro ban anakart id atılıyo

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ip ban atıyor olabilir

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
donanaım banı yeseydı hıc gıremezdı dostum ya pc de bır yerde bır sey algılayıp attı yada random ban attı tıcket atması ıyı olmus

Aynen öyle, dün arkadaşla gece 2 el attık sabah ta 1 maç atarken oyunun ortasında ban attı. HWID ban atsa oyuna sokmaz oynatmaz bile.

Harfler yetmedi anlaşılmama bari hâlden anla
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Donanım ban'ı yemiş olabilirsin oda ip ban'ı oluyor yani hwid.

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Harfler yetmedi anlaşılmama bari hâlden anla
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
IP ban atsa da oyuna sokmaz 3 el attım toplam da ban atsaydı o an atabilirdi yada başta direk oyuna sokmazdı.
Post automatically merged:

Yeseydim eğer oyuna sokmazdı diyorum?
Aslında şöyle bir düşününce format ta atmısın yani ban yememen lazım mantıken ip diyicem ama oda imkansız.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
eğer ip ban atıyolarsa baya iyi oyun ücretsiz olcak hilelerden oynynmazdı yoksa cs yi geçicek bu oyun

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
aynısı benim başıma geldi daha yeni anlamıyorum galiba biz hiç oynayamayacak mıyız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...