Onaylı Üye
kanka raad ol duvarlara aim koyma biraz pro oyuncu izle alışırsın duvarlara aim koymamaya çalış ve crossunu yukarıda tut 
aga müthiş şeyler yazmışsın harbi saolBirincisi pcni temizle loglardan uçma vanguard yüzünden zaten şuanlık öyle birşey yok detected olmadığı için. Sonuçta external veya dllsiz,driversiz bir method değil buda 1dk sonra bile olsa fix yiyebilir. Öylelerini gördümki vanguardın tcp udp gelen giden portlarını blocklayıp cleaner açıp titreyerek oynuyo main hesapta farklı yazılımlarla. Sana önerim radar kapat ve normal oyuncudan farkın olmasın yani normalde gidip napıyorsan onu yap ama hile olduğununda bilincinde ol sürekli adamın geleceği yere aim koyma örnek gidip bıçak ultisi açıp jettle adamın aim koyduğu yere uçarak peek atıp kafasına vurma adam senden habersiz sende adamdan habersiz ol timeoutlu sık direkt vurma, hep arkalamaya ve pusmaya oyna zaten söverler mal sanarlar hile olduğun belli olmaz![]()
kardesim sistem algılamıyorsa report yememeye bak riot bu konu üzerinden aşırı derece ıncelıyor ve ben paralı esp kullandım 3 gun sonra hesap ban yedi hwid yemedim ama şanslıyım o konuda birde fpsn dusuyormu hile acıkken?Arkadaşlar kendimi çok fazla kasıyorum hile ile oynarken nelere dikkat etmem lazım bir hesapta kaç oyun atmam lazım bu gibi şeyler hakkında hile kullananlar bilgilendirebilir mi ?
Ban yiyen olduysa nasıl yedi vs.
Ya fazla belli etmeden oynarsan sıkıntı olmaz ve günde 6 maçtan fazla atma tavsiyemdirArkadaşlar kendimi çok fazla kasıyorum hile ile oynarken nelere dikkat etmem lazım bir hesapta kaç oyun atmam lazım bu gibi şeyler hakkında hile kullananlar bilgilendirebilir mi ?
Ban yiyen olduysa nasıl yedi vs.