aynı şeyi yaşamıştım hesabıma başka bir pc giriyor ve o pc hwid'li oldugu icin ban yiyor
zaten hileden ban yersen hwid yemiş oluyorsun ve sende hwid yok bende de aynıydı yeni hesap açtım ve devam ettim artık hileyle oynuyorum ne alakaysa simdi ban yemiyorum
Eğer sağlam bir kanıt imkanı varsa ticket açıp "adil bir ortamda kesinlikle zarar vermedim rağmen cracklı gibi .... yüzünden ban yedim. ban kaldırmasına talep ediyorum" diye yazıp gönderebilirsin. Sana bir şans vermek için onu deneyin
Kardeşim yapacak birşey yok, vanguard gibi güçlü ve sağlam yazılmış bir sistem asla ama asla boşa ban atmaz. Buraya gelip duygu sömürüsü yapmanın hiçbir manası yok, hwid ban yemediysen hesap açıp paşa paşa oynayacaksın. Eğer hwid ban yediysen spoofer alıp bilgisayarını spooflayıp öyle oynayacaksın.
Dostum boşa ban gibi durumlar oluyor. Çok önceden başıma geliyodu. Kuzenimin bilgisayarında oynarken ban yemiştik herhangi bir 3.parti yazılım kullanmıyor oyunlarda
vanguard bazen metin2 hilelerini bile valorant hilesi zannetip uzaklaştırma verebiliyor. Farlı bir oyunun veya hile exe sine sahipsen program bilgisayarda hile varmış gibi algılıyor. o programları silip bir ticket açamayı deneyibilirsin.