Valorant'ta haksız yere kalıcı olarak yasaklandım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, Valorant'ta az önce ban yedim. Hile olmama rağmen perma olarak attılar, neden olabilir ve açılır mı? Yüksek miktarda para yatırdım, bilgisi olan var mı? Hayatım boyunca hile açmadım Valorant'ta ve banlandığım oyunun son beş dakikasını kayıt aldım kullanmadığıma dair. Yardımcı olur musunuz? Videosu da şu şekilde:

Bu video ban yediğim maç, video kanıtım var. Yardımcı olur musunuz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
hocam Desteğe ticket at geri dönüş yaparlar muhakkak ama ilginç ban yemen hile kullanmadan perma

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hocam vanguard çok garip şeyleri algılayıp ban atıyor bir ticket atın öğrenelim bakalım durum nedir görünürde şu an bir şey yok sağlıklı olanı ticket atmak olacak

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
valorant diğer oyunlara göre daha dikkatli hile konusunda

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Muhtemelen Vanguard farklı bir yazılımı hile olarak algılayıp hesabını banlattı. Ticket atarsan belki ama çözülüceğini sanmıyorum. Tickete şahıs bile bakmıyor zaten.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Vanguard sıkıntılı bir arkadaş biraz arkada crac.k tarzı bi dosya bile indirdiysen onu bile 3. parti yazılım hile vs. olarak algılayıp ban atmış olabilir. Riotada ticket attığında pek fazla yardımcı olacaklarını düşünmüyorum aynı tarzda bi problem benimde başıma geldi çünkü. Gene sen bi kere şansını dene.

Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bilgisayarında virüs olabilir bi kontrol et

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ticket atmayı dene bazen vanguard sıkıntı çıkarıyor

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Geçmiş olsun vanguard attıysa işin zor. Autokey felan varsa hatta logitech macroları bile hile gibi algılıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Vanguard herhalde her halta ban atmaya başladı. Geçen kardeşimi 1 ay banladılar. Arkada açık olan tek şey Discorddu...

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Yakında elini donuna soksan açık buldu kullanıyor diye ban atıcaklar heralde.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
valorant hile tespit ve oyuncu ahlakı konusunda çok kötü... umarım alabilirsin tekrar hesabını

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, Valorant'ta az önce ban yedim. Hile olmama rağmen perma olarak attılar, neden olabilir ve açılır mı? Yüksek miktarda para yatırdım, bilgisi olan var mı? Hayatım boyunca hile açmadım Valorant'ta ve banlandığım oyunun son beş dakikasını kayıt aldım kullanmadığıma dair. Yardımcı olur musunuz? Videosu da şu şekilde:

ticket açmayı dene pc de bulunan başka şey riot hile korumasına takılmıs filan olabilir
Post automatically merged:

ticket açmayı dene pc de bulunan başka şey riot hile korumasına takılmıs filan olabilir
haksız yere yediği dusunuyorsan riot destege başvurabilirsin ama pc de bulunan bazı programlar hile olarak vs algılanma ihtimali oluyor yani

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ticket ile dene şansını ama vanguard rapor oluşturuyor genelde program için bilir onlar neyden yediğini.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ben hesabı arkadaşıma vermiştim ve arkadaşımda benden habersiz hile kullanmış hesapta o yüzden hesabımı kaybetmiştim sanada aynısı olmuş olabilir eğer arkadaşına verdiysen. Sen o maç hile kullanmamış bile olsan sonradan ani şekilde ban atıyor maç ortasında.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Yada donanımında ban olabilir başka bi pcde oynuyorsan.

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam geçmiş olsun valorant destek ekibine bir mail atınınz isterseniz eğer bilgisayarınızda 3 yazılım varsa onda da yiyebiliyorsunuz

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI

desteğe gitmelisin başka birşekilde hile acıldıgını duydum aama hiç görmedim

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Unut kanka açılmaz gitti artık. Boşuna pm felan da atma ilgilenmiyorlar.

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Lol'de sc açtığım için valorant hesabım banlandı benım de. Geri dönüşü olmuyor bilgisayara bi kere illegal bir şey girmişse gg abi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...