Desteğe Ne Söylersen Söyle Hesabını Açmıyorlar Sistemlerinin Hata Yapmadığını Savunuyorlar O Yüzden En İyisi , Valoranta Yatırdığın Ücreti Faturalandırılmış Halinde Tüketici Hakem Heyetine Bildir. Biraz Fazla Zaman Geçiyor Ama Doğru Kontroller Yapıldıktan Sonra Hesabın Geri Açılması Bile Yatırdığın Ücret Geri Veriliyor.Arkadaşlar merhaba, Valorant'ta az önce ban yedim. Hile olmama rağmen perma olarak attılar, neden olabilir ve açılır mı? Yüksek miktarda para yatırdım, bilgisi olan var mı? Hayatım boyunca hile açmadım Valorant'ta ve banlandığım oyunun son beş dakikasını kayıt aldım kullanmadığıma dair. Yardımcı olur musunuz? Videosu da şu şekilde:
Bu video ban yediğim maç, video kanıtım var. Yardımcı olur musunuz?
söylemiyorlar maalesef yazdıkları hep aynı şeylerTicket ile dene şansını ama vanguard rapor oluşturuyor genelde program için bilir onlar neyden yediğini.
yok 1280 1080 oynuyordum sadeceBanın açılmaz istediğin kadar yaz, yardımcı program kullanıyormuydun crosshair changer vs.
kanka birsey bile demiyorlar ki bot yazıyorknk valorant deste yaz iletisime gec incelesiner hesabını
kanka ne yazmalıyımTicket atmayı dene çözüyorlar