valorant haksız yere perma ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hi
Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
Crackli birşey indirdiysen yemişsindir boşa yemezsin arkadaki birşeyi tespit etmiş.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kanka destek ekibinden itirat edeibliyorsun die biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
benimde hesabım banlandı hileden dolayı ama hesapta hile açılmadı durumu anlayamadım

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
dostum bence kullanmış -olduğun programlar vs oyunun duvarına saçma bir şekilde takılmış ve banı yemiş olabilirsin

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Hocam Vanguard illaki bir şey algılamış olmalı ki ban yemişsin ama diyorsan ki ben kesinlikle hile kullanmadım (Loader bilgisayarına yüklü olabilir ancak oyun açık olmadan vanguard algılamaz kaldı ki öyle bir durum olsa sitede ki tüm valorant oyuncuları ban yemiş olurdu). Riot'a ticket oluşturabilirsin ancak 3. Parti yazılım üzerinden gelen talepleri hiç sineye çekmiyorlar ve otomatik bir mesaj atıyorlar. Herhangi bir detay talebinde bulunursan eğer de haklı olarak bu detaylar paylaşmıyorlar. Şuan için başka bir hesapla erişim sağlayabilirsin lakin muhtemelen max 48 saat içerisinde cihaz donanım yasağı da yemiş olacaksın. Şimdiden geçmiş olsun

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Ben 2 kere eloboost ve hesap satışı yüzünden ban yemiştim, nasıl mı? Şöyle anlatayım. 2 3 ay önce sattığım hesaplardan birinde birisi hile açmış ve ben de o hesapta oyun oynadığım için ban yemiştim. Yani aradan 2 3 ay geçmiş ve senin bilgisayarında hile yoktu öyle sistem mi olur demeyin, ben dedim varmış. 2 kere böyle ban yedim 3 ay ve bekledim. Ondan dolayı ban yediğimi ise ticket attığımda **** kullanıcı adlı hesapta hile açtığınız için falan diye belirtmişti. Belki aynı şeyden dolayı sen de ban yemişsindir.
2.sinden sonra hileyle oynamaya başladım daha yemedim.

Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Vanguard çok tehlikeli en ufak programı 3.parti olarak algılıyor dikkatli olmak gerek.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Oyunda acımasız olmama rağmen hesabım yasaklandı ha

TESTTEST
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
genelıkle arkada çalışsan bi hile yada bi uygulama varsa vanguard algılıyıp ban atıyor bende hwid ban yemiştim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
vanguard iyi çalışıyor arkada bazı hile programları tespit etmiş olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...