valorant hesabım askıya alındı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
valorant oynuyordum sonra maçım bitti video falan izlicektim çıktım hesaptan sonra 10 15 dk sonra hesaba geri girdim ve böyle bir uyarı aldım
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bunun sebebi nedir hesabım bir daha açılır mı

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hocam hesabınız ban yememiş kilitlenmiş eğer valoranta bilet gönderirseniz hesabın sahibiyseniz zaten açarlar kilidini

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
valorantta ticket at durduk yer e hesabı kitlemezler vardır bişeyi yani

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bu kilitlenme sorunu hile ile alakası yoktur. Başka biri bilgisayar giriş yapmış nedeniyle hesabınız kilitlenme konusu olabilir. Geri hesabınız almak için Resmi Riot Games sitesinden talep açmanız gerekmektedir.

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
ticket ac ki aski kilidini actir bir sey yok

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hocam hesabınız ban yememiş kilitlenmiş eğer valoranta bilet gönderirseniz hesabın sahibiyseniz zaten açarlar kilidini
hesabı satın aldım diğer sahibi kapattırmış olabilir mi yada valorant tespit etmiş olabilir mi çünkü diğer adam 3 kere şifre değiştirme isteği yollamış

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
hesabı satın aldım diğer sahibi kapattırmış olabilir mi yada valorant tespit etmiş olabilir mi çünkü diğer adam 3 kere şifre değiştirme isteği yollamış
kilit olayını o yapmışdır diye düşünüyorum durduk yere olmaz. (hesabım çalındı) tarzı ticketler ile sahibi olduğunu onaylarsa alabilir geri. ( sonuçta kurucu mail onda. )

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
ticked atıp açtırabilirsn

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Sahibi galiba seni dolandırmaya kalkıyor hesabı geri almaya çalıştığı için kitlenmiş tır

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
olabilir hocam bazen öyle yapıyorlar istersen aldığın firmayla bi iletişime geç olmadı ticket atarsın

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kanka valorant riot ekibine yazsan açıyolar diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kilit olayını o yapmışdır diye düşünüyorum durduk yere olmaz. (hesabım çalındı) tarzı ticketler ile sahibi olduğunu onaylarsa alabilir geri. ( sonuçta kurucu mail onda. )
şuan firmaya yazdım satıcı ile iletişime geçtiler bende yazdım bakıcam ticketta attım riota ama zaten kitlendinin altında gerekli bilgileriniz varsa hesabı açabilirsiniz diyor eğer ki adam verirse gerekli bilgileri satıcı hesabı geri alırım ama verir mi bakalım vermezse para iadesi alıcam geri ve bu 3. oluşu 3 tür hesap alıyorum 3.ye yine para iadesi alıcam eğer ki olmazsa 1 tane doğru düzgün hesap yok

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
şuan firmaya yazdım satıcı ile iletişime geçtiler bende yazdım bakıcam ticketta attım riota ama zaten kitlendinin altında gerekli bilgileriniz varsa hesabı açabilirsiniz diyor eğer ki adam verirse gerekli bilgileri satıcı hesabı geri alırım ama verir mi bakalım vermezse para iadesi alıcam geri ve bu 3. oluşu 3 tür hesap alıyorum 3.ye yine para iadesi alıcam eğer ki olmazsa 1 tane doğru düzgün hesap yok
para iadesi hakkında bilgim yok max olucak şey siteden o 'kişi' banlanıcaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Mail yolla yardımcı olurlar genelde karşılaşılan bi durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...