Onaylı Üye
hesabı satın aldım diğer sahibi kapattırmış olabilir mi yada valorant tespit etmiş olabilir mi çünkü diğer adam 3 kere şifre değiştirme isteği yollamışHocam hesabınız ban yememiş kilitlenmiş eğer valoranta bilet gönderirseniz hesabın sahibiyseniz zaten açarlar kilidini
kilit olayını o yapmışdır diye düşünüyorum durduk yere olmaz. (hesabım çalındı) tarzı ticketler ile sahibi olduğunu onaylarsa alabilir geri. ( sonuçta kurucu mail onda. )hesabı satın aldım diğer sahibi kapattırmış olabilir mi yada valorant tespit etmiş olabilir mi çünkü diğer adam 3 kere şifre değiştirme isteği yollamış
Sahibi galiba seni dolandırmaya kalkıyor hesabı geri almaya çalıştığı için kitlenmiş tırhesabı satın aldım diğer sahibi kapattırmış olabilir mi yada valorant tespit etmiş olabilir mi çünkü diğer adam 3 kere şifre değiştirme isteği yollamış
olabilir hocam bazen öyle yapıyorlar istersen aldığın firmayla bi iletişime geç olmadı ticket atarsınhesabı satın aldım diğer sahibi kapattırmış olabilir mi yada valorant tespit etmiş olabilir mi çünkü diğer adam 3 kere şifre değiştirme isteği yollamış
şuan firmaya yazdım satıcı ile iletişime geçtiler bende yazdım bakıcam ticketta attım riota ama zaten kitlendinin altında gerekli bilgileriniz varsa hesabı açabilirsiniz diyor eğer ki adam verirse gerekli bilgileri satıcı hesabı geri alırım ama verir mi bakalım vermezse para iadesi alıcam geri ve bu 3. oluşu 3 tür hesap alıyorum 3.ye yine para iadesi alıcam eğer ki olmazsa 1 tane doğru düzgün hesap yokkilit olayını o yapmışdır diye düşünüyorum durduk yere olmaz. (hesabım çalındı) tarzı ticketler ile sahibi olduğunu onaylarsa alabilir geri. ( sonuçta kurucu mail onda. )
para iadesi hakkında bilgim yok max olucak şey siteden o 'kişi' banlanıcaktır.şuan firmaya yazdım satıcı ile iletişime geçtiler bende yazdım bakıcam ticketta attım riota ama zaten kitlendinin altında gerekli bilgileriniz varsa hesabı açabilirsiniz diyor eğer ki adam verirse gerekli bilgileri satıcı hesabı geri alırım ama verir mi bakalım vermezse para iadesi alıcam geri ve bu 3. oluşu 3 tür hesap alıyorum 3.ye yine para iadesi alıcam eğer ki olmazsa 1 tane doğru düzgün hesap yok
yok 3 kere para iadesi aldım 3 kere böyle oldu kanıtım olduğu için alabiliyorum parayı geripara iadesi hakkında bilgim yok max olucak şey siteden o 'kişi' banlanıcaktır.
anladım para iade olayını yeni öğrendim iyi sistemmiş. (hesap satın alma olayları tanıdık dışında sıkıntı gibi.)yok 3 kere para iadesi aldım 3 kere böyle oldu kanıtım olduğu için alabiliyorum parayı geri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?