Valorant Hesabım Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
satın almak istiyor musun?

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
vallahi kanka cok gecmıs olsun ticket yoluyla halledebilecegini dusunuyorum

ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Şöyle ki faturan olabilir fakat hesabını tamamen doğrulatman için o mail önemli. Yani satın alınmış bir hesaba da e-pin alarak fatura çıkarabilirsin. İşin garanti olsun diye dedim.
şöyle birşey de var hoşgeldin mailini buldum da hesaba ait hiçbir detay mailde yazmıyor yani nerden anlayacaklar

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
fatura yöntemini denemeni tavsiye ederim bende öyle aldım.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
şöyle birşey de var hoşgeldin mailini buldum da hesaba ait hiçbir detay mailde yazmıyor yani nerden anlayacaklar
O mail sadece hesabın ilk kurulduğu e posta adresine geliyor. Yani sen satmış olsan bile hesabını o hoşgeldin maili ile geri alabiliyorsun(böyle bir şey yapmamanı öneririm çünkü siber suç olarak sana yansıyabilir). Kullanmış olduğun e-pin veya satın alımların faturası da eklenince senin olduğu garanti oluyor.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
O mail sadece hesabın ilk kurulduğu e posta adresine geliyor. Yani sen satmış olsan bile hesabını o hoşgeldin maili ile geri alabiliyorsun(böyle bir şey yapmamanı öneririm çünkü siber suç olarak sana yansıyabilir). Kullanmış olduğun e-pin veya satın alımların faturası da eklenince senin olduğu garanti oluyor.
tamam knk aldım hesabı zaten geriye böyle bir problemim kalmadı destek ekibi sağolsun direk maili almışlar üstüme sıkıntı kalmadı

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
umarım çocuğun bilgisayarındaki riot da kapanmıştır o kapanmadıysa zaten almam hiçbir işe yaramadı demektir ama şimdilik hesabın maili ve şifresi değişmedi 6 saatir
Şöyle ki eğer mail senin üstüne geçtiyse hiç sorun etmene gerek yok çünkü şifre değiştirme talebi senin mail adresine gelecek :) sorun olmaz merak etme. Mail değiştirme işleminde de aynı şekilde işliyor.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Şöyle ki eğer mail senin üstüne geçtiyse hiç sorun etmene gerek yok çünkü şifre değiştirme talebi senin mail adresine gelecek :) sorun olmaz merak etme. Mail değiştirme işleminde de aynı şekilde işliyor.
şifrem ve mailim değişmeden önce şöyle birşey var ki adam hesabımın riotuna giriş yapıp açık sekmede bıraktığında şifre mail değişse bile maili tekrar onay yapmadan değiştirebiliyor bu yüzden riotun sistemi berbat bir hal içinde dolandırcılar bu yüzden bu kadar fazla hiç uğraşmalarına gerek kalmıyor bu sistem açığı yüzünden satacakları hesabın riotunu açık bırakıp parayı aldıktan sonra çok kolay bir şekilde geriye alıyorlar şifre ve mail değişse bile hesap yönetiminden çıkışları sağlanmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
şifrem ve mailim değişmeden önce şöyle birşey var ki adam hesabımın riotuna giriş yapıp açık sekmede bıraktığında şifre mail değişse bile maili tekrar onay yapmadan değiştirebiliyor bu yüzden riotun sistemi berbat bir hal içinde dolandırcılar bu yüzden bu kadar fazla hiç uğraşmalarına gerek kalmıyor bu sistem açığı yüzünden satacakları hesabın riotunu açık bırakıp parayı aldıktan sonra çok kolay bir şekilde geriye alıyorlar şifre ve mail değişse bile hesap yönetiminden çıkışları sağlanmıyor
Umarım öyle bir sorun yaşamazsın. Evet bazı tarayıcılar hesaplardan çıkış yapmamış olabiliyor.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Umarım öyle bir sorun yaşamazsın. Evet bazı tarayıcılar hesaplardan çıkış yapmamış olabiliyor.
bununla alakalı destek ekibine ticket attığımda hesabımla ilgili hiçbir sorun olmadığını söylediler zaten dün hesabı geri verdiklerinden beri hiçbir şekilde hesap da birşey yok destek ekibi bu gibi durumlar da ticket atarsam çözecekerini söylediler ben kendilerine ip adresi üzerinden kick atmlarını önerdim fakat onlar bu şekilde cevap verdi

Your Friendly Neighbor
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
video şu anda kullanılamıyor gibi görünüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...