şöyle birşey de var hoşgeldin mailini buldum da hesaba ait hiçbir detay mailde yazmıyor yani nerden anlayacaklarŞöyle ki faturan olabilir fakat hesabını tamamen doğrulatman için o mail önemli. Yani satın alınmış bir hesaba da e-pin alarak fatura çıkarabilirsin. İşin garanti olsun diye dedim.
O mail sadece hesabın ilk kurulduğu e posta adresine geliyor. Yani sen satmış olsan bile hesabını o hoşgeldin maili ile geri alabiliyorsun(böyle bir şey yapmamanı öneririm çünkü siber suç olarak sana yansıyabilir). Kullanmış olduğun e-pin veya satın alımların faturası da eklenince senin olduğu garanti oluyor.şöyle birşey de var hoşgeldin mailini buldum da hesaba ait hiçbir detay mailde yazmıyor yani nerden anlayacaklar
tamam knk aldım hesabı zaten geriye böyle bir problemim kalmadı destek ekibi sağolsun direk maili almışlar üstüme sıkıntı kalmadıO mail sadece hesabın ilk kurulduğu e posta adresine geliyor. Yani sen satmış olsan bile hesabını o hoşgeldin maili ile geri alabiliyorsun(böyle bir şey yapmamanı öneririm çünkü siber suç olarak sana yansıyabilir). Kullanmış olduğun e-pin veya satın alımların faturası da eklenince senin olduğu garanti oluyor.
İyi sevindim alabilmenetamam knk aldım hesabı zaten geriye böyle bir problemim kalmadı destek ekibi sağolsun direk maili almışlar üstüme sıkıntı kalmadı
umarım çocuğun bilgisayarındaki riot da kapanmıştır o kapanmadıysa zaten almam hiçbir işe yaramadı demektir ama şimdilik hesabın maili ve şifresi değişmedi 6 saatirİyi sevindim alabilmene![]()
Şöyle ki eğer mail senin üstüne geçtiyse hiç sorun etmene gerek yok çünkü şifre değiştirme talebi senin mail adresine gelecekumarım çocuğun bilgisayarındaki riot da kapanmıştır o kapanmadıysa zaten almam hiçbir işe yaramadı demektir ama şimdilik hesabın maili ve şifresi değişmedi 6 saatir
şifrem ve mailim değişmeden önce şöyle birşey var ki adam hesabımın riotuna giriş yapıp açık sekmede bıraktığında şifre mail değişse bile maili tekrar onay yapmadan değiştirebiliyor bu yüzden riotun sistemi berbat bir hal içinde dolandırcılar bu yüzden bu kadar fazla hiç uğraşmalarına gerek kalmıyor bu sistem açığı yüzünden satacakları hesabın riotunu açık bırakıp parayı aldıktan sonra çok kolay bir şekilde geriye alıyorlar şifre ve mail değişse bile hesap yönetiminden çıkışları sağlanmıyorŞöyle ki eğer mail senin üstüne geçtiyse hiç sorun etmene gerek yok çünkü şifre değiştirme talebi senin mail adresine geleceksorun olmaz merak etme. Mail değiştirme işleminde de aynı şekilde işliyor.
Umarım öyle bir sorun yaşamazsın. Evet bazı tarayıcılar hesaplardan çıkış yapmamış olabiliyor.şifrem ve mailim değişmeden önce şöyle birşey var ki adam hesabımın riotuna giriş yapıp açık sekmede bıraktığında şifre mail değişse bile maili tekrar onay yapmadan değiştirebiliyor bu yüzden riotun sistemi berbat bir hal içinde dolandırcılar bu yüzden bu kadar fazla hiç uğraşmalarına gerek kalmıyor bu sistem açığı yüzünden satacakları hesabın riotunu açık bırakıp parayı aldıktan sonra çok kolay bir şekilde geriye alıyorlar şifre ve mail değişse bile hesap yönetiminden çıkışları sağlanmıyor
bununla alakalı destek ekibine ticket attığımda hesabımla ilgili hiçbir sorun olmadığını söylediler zaten dün hesabı geri verdiklerinden beri hiçbir şekilde hesap da birşey yok destek ekibi bu gibi durumlar da ticket atarsam çözecekerini söylediler ben kendilerine ip adresi üzerinden kick atmlarını önerdim fakat onlar bu şekilde cevap verdiUmarım öyle bir sorun yaşamazsın. Evet bazı tarayıcılar hesaplardan çıkış yapmamış olabiliyor.