cyr4x
Seçkin Üye
dostum büyük ihtimalle hwid ban yemişsin geçmiş olsun 3 ay
riota mail atArkadaşlar valorantta hiçbir şekilde hile kullanmıyorum oynayıp çıktıktan sonra 24 saat içinde ban yiyorum sebebini bulamadım. Bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim
hayır var beleş spoofer ama özel maalesef verememvanguard ve vanguard services acıkken herhangi bi 3.parti pcende olmamalıdır. bide neden bu kadar arttı ban yiyen sayısı?
ayriyetten bedava spoofer yok suan piyasada. geçmis olsun
zaten sorun bu. ayrıca bana vermene gerek yok.hayır var beleş spoofer ama özel maalesef veremem
knk cihaz banın vardır büyük ihtimalleArkadaşlar valorantta hiçbir şekilde hile kullanmıyorum oynayıp çıktıktan sonra 24 saat içinde ban yiyorum sebebini bulamadım. Bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim
knk bikere hile kullandıktan sonra sabıkalı oluyosun ban yiyosun sonra oyun sen normal hesap açtıktan sonra ban atıyor oynadıktan sonra bunun tek çözümü hwid spoferArkadaşlar valorantta hiçbir şekilde hile kullanmıyorum oynayıp çıktıktan sonra 24 saat içinde ban yiyorum sebebini bulamadım. Bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim
şans eseri oluyo ve teknik destek çok kötüArkadaşlar valorantta hiçbir şekilde hile kullanmıyorum oynayıp çıktıktan sonra 24 saat içinde ban yiyorum sebebini bulamadım. Bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim