Valorant hesaplarım ban yiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
pcye format at arkada çalısan bir program vanguardı tetikliyor olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
arkadaşlar hile kullanıyorsanız pclerinize deep freeze kurun pcnizi resetlediğinizde herşey silinmiş olacak sanırım bu ban olayının önüne geçer sadece hile dosyasını flash bellek veya bulut depolamarda saklayın oradan indirin böylelikle siz açmadığınız sürece pcnize bulaşmamış gibi gözükecek

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Yinede destekte şansını denemekte şansın var bi sordur bakayım belki bişey çıkar

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Şikâyet ediliyorsunuz hile acmasaniz bile otomatik banliyor cok sacma lolde banada olmustu malesef

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Valorant ban atma sistemi çok güçlü yapıcak bişe yok

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
farklı sekmede veya farklı bir oyunda hile kullanıyorsan biliyorsun valorant vanguard sistemi kullanıyor bu sistemi bu dediklerim tetikliyor olabilir

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Daha önce hile kullandınız mı ? Eğer hile kullandıysanız hwid ban yemiş olabilirsiniz. Çözümü hwid spoofer. İnternette paralı ve ücretsiz olarak sunuluyor. Onları deneyebilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
dostum senin söylediğin olay pubg mobiledede olmuştu bi aralar sistem otamatikmen ban atıyordu demeki aynı sistem valorantata var eğer hakiki hesabın ban yemediyse sıkıntı yok eğer ki kendi hesabın ban yediyse yetkililerle ulaşmaya çalış yani otamatık men sisteme takılıyorsun

AngelofDeath
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar valorantta hiçbir şekilde hile kullanmıyorum oynayıp çıktıktan sonra 24 saat içinde ban yiyorum sebebini bulamadım. Bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim
knk bikere hile kullandıktan sonra sabıkalı oluyosun ban yiyosun sonra oyun sen normal hesap açtıktan sonra ban atıyor oynadıktan sonra bunun tek çözümü hwid spofer

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Eski bir hile kullandıysan yeme şansın yüksek sil bilgisayarından en ufak dosya kaldıysa banlıyor riot.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bende bundan korkuyorum hessapta 5k değerinde skin var :) Arkada hiç bir şey açık bırakmıyorum o kadar sıkıntı etmeye başladım ki officce programlarını dahi kapatıyorum. Eğer senin lolde felan eskiden hille kullandıysan normal karşılayabilirsin. bi arkadaşta demiş ama tekrarlamakta fayda var makro tarzı programlar yüklü ise ve ya arka planda çalışıyorsa o zamanda yemen normal

Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
reis hile açarken vanguard açıkdır ondan dolayı hile açarken vanguardı kapat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...