- Konuyu başlatan
-
Üye
Vanguard fazla sıkı olduğu için dosya bozukluğu yüzünden yemissindir muhtemelen bir şey mi yaptn skin hack gibi
6 ay sonra hesap banı mı açılıyor benimde aynı durum başıma geldi başka hesap açıp girebilmeme rağmen hesabım banlandı ? hwid ban yemedim ama hesabım aynı durumdan banlandı sanırım.Merhaba,
Öncelikle yaşadığın durumdan dolayı tüm MH ailesi olarak üzgünüz. Ancak şunu da belirtmek isteriz ki;
Valorant oyununu oynayan tüm kullanıcılar için yorumlarda "İndirdiğiniz hileleri Vanguard aktif iken inject etmeyin" ibaresini not olarak düşüyoruz. En azından bireysel olarak konuşacak olursam ben bunu not olarak belirtiyorum.
6 ay sonra banın açılmış olacaktır. Durum ile ilgili tekrar üzüntülerimi dile getiriyorum.
İyi forumlar.
ana hesap banları kalıcı.6 ay sonra hesap banı mı açılıyor benimde aynı durum başıma geldi başka hesap açıp girebilmeme rağmen hesabım banlandı ? hwid ban yemedim ama hesabım aynı durumdan banlandı sanırım.
bende aynı durumu yaşadım haksız yere ban yedim hile kullanmama rağmen açılma imkanı yok mudurana hesap banları kalıcı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?