Valorant Hile Kullanmadan Perma Ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dün gece formattan önce smurf hesapla oyuna girmiştim oda ban yemiş perma fakat formattan sonra yeni bir hesap açtım girdim hatta oyun oynadım o banlanmamış halen daha duruyor HWID ban atmamışlar gibi gözüküyor dün gece saat 11 ile 12 arasında oldu olay , dün öğlen felan vanguard kapatıp BF1 hack yapmıştım burdan indirip o da flash belleğimdeydi ardından pc resledim valorant girdim o an sadece indirilenler kısmında duruyordu burdan indirdiğim programın rar dosyası birden gitti hesap
Post automatically merged:

Vanguard fazla sıkı olduğu için dosya bozukluğu yüzünden yemissindir muhtemelen bir şey mi yaptn skin hack gibi

canım kardeşlerim hiçbir şekilde valorant hileyi inject yapmaya çalışmadım yada vanguard açıkken BF1 hileyi inject vs yapmadım ben burdaki hileyi BF1 için indirdim ve sırf skıntı olur diye hemen winrardan çıkarıp flash belleğe attım ama 2 hesabım da banlandı.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba,

Öncelikle yaşadığın durumdan dolayı tüm MH ailesi olarak üzgünüz. Ancak şunu da belirtmek isteriz ki;
Valorant oyununu oynayan tüm kullanıcılar için yorumlarda "İndirdiğiniz hileleri Vanguard aktif iken inject etmeyin" ibaresini not olarak düşüyoruz. En azından bireysel olarak konuşacak olursam ben bunu not olarak belirtiyorum.

6 ay sonra banın açılmış olacaktır. Durum ile ilgili tekrar üzüntülerimi dile getiriyorum.

İyi forumlar.
6 ay sonra hesap banı mı açılıyor benimde aynı durum başıma geldi başka hesap açıp girebilmeme rağmen hesabım banlandı ? hwid ban yemedim ama hesabım aynı durumdan banlandı sanırım.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ilk öncelikle geçmiş olsun vanguard açık ise normeldir

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Vanguard hileyi algılamış olabilir belki HWİD yemiş olabilirsin istersen bir yetkili ile konuş

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Vanguard diğer hile dosyasını algılamış olabilir ve hesabının banı açıl cağını pek snamıyorum./

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
immortal 3 düm bende hwid yedim ve hile kullanmadığım memoryhackersdan da kullanmadım başka bişi de indirmedim gereksiz yere 3 kere ban yedim taaa e sporculara yetişmiştim bi baktım ban sabır ettım elmas 3 e kadar kastım sonra bidaha banlandım mousem bozuldu 2 3 ay saldım mouse aldım tam girdim hwid ban 4 ay

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
knk hesabını başkasına verdınmı ben bir ara verdim internet kafede oynarken banlatmıştı

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
lolde bir hile kullaniyorsan o banlattirmis olabilir

Üye
3 HİZMET YILI
bazı 3. parti yazılımlar hile olarak algılanıyo bide güvenli önyüklemeyi kapatmanı tavsiye etmiyorum yine o da valorantı açarken sorun çıkarıtyor kısaca ban yemeni engeller açık kalsın.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Vanguard biraz sıkıntılı bi kere bende yedim aynı şekil

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
daha önce indirdiğin bir hile dosyası kalmış olabilir pc ne format atmanı öneririm

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Normally Riot gives u 3 month bans, not permas

Üye
3 HİZMET YILI
Hileyi indirip hemen nasıl ban yeniliyor belli etmeden oynasanızda ban yeniyormu acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...