- Konuyu başlatan
Üye
Dün gece formattan önce smurf hesapla oyuna girmiştim oda ban yemiş perma fakat formattan sonra yeni bir hesap açtım girdim hatta oyun oynadım o banlanmamış halen daha duruyor HWID ban atmamışlar gibi gözüküyor dün gece saat 11 ile 12 arasında oldu olay , dün öğlen felan vanguard kapatıp BF1 hack yapmıştım burdan indirip o da flash belleğimdeydi ardından pc resledim valorant girdim o an sadece indirilenler kısmında duruyordu burdan indirdiğim programın rar dosyası birden gitti hesap
canım kardeşlerim hiçbir şekilde valorant hileyi inject yapmaya çalışmadım yada vanguard açıkken BF1 hileyi inject vs yapmadım ben burdaki hileyi BF1 için indirdim ve sırf skıntı olur diye hemen winrardan çıkarıp flash belleğe attım ama 2 hesabım da banlandı.
Post automatically merged:
Vanguard fazla sıkı olduğu için dosya bozukluğu yüzünden yemissindir muhtemelen bir şey mi yaptn skin hack gibi
canım kardeşlerim hiçbir şekilde valorant hileyi inject yapmaya çalışmadım yada vanguard açıkken BF1 hileyi inject vs yapmadım ben burdaki hileyi BF1 için indirdim ve sırf skıntı olur diye hemen winrardan çıkarıp flash belleğe attım ama 2 hesabım da banlandı.