Onaylı Üye
çok fazla hile varya valodaArkadaşlar, @zardacal'la kasarken ironik bi an yaşandı. Hashdasdh w/Dword Chams
Ekli dosyayı görüntüle 87336
çok fazla hile varya valodaArkadaşlar, @zardacal'la kasarken ironik bi an yaşandı. Hashdasdh w/Dword Chams
O biraz zor bir banlarin bin yeni hesap acariz cunki biz hileciyizzzzzzVay be ne iyi adam hem hile kullananları birer birer eksiltiyor oyundan
hasdhgasgdhas eyşan riot“Riot Games iyi çocuktu ama fena bir kusuru vardı..İnsanlara fazla güvenirdi..Şimdi olsa söylerdim, Riot derdim..Her ihanet, sevgiyle başlar..”
Hile kullanırken hileciyi banlatman ayrı bir ironik olay. Ban yiyen oyuncu rage mi oynuyordu?Arkadaşlar, @zardacal'la kasarken ironik bi an yaşandı. Hashdasdh w/Dword Chams
evet dünyanın en rage oyuncusu falan ya mevlana gibiydi sonraki oyun ban mesajı geldi chateHile kullanırken hileciyi banlatman ayrı bir ironik olay. Ban yiyen oyuncu rage mi oynuyordu?
sorma moruk yaa uğraş dur aljkndkwadiawBunlar böyle hep hile kullanıyorlar. Spam rep ile hileciyi uzaklaştırdık![]()
Hep yaşıyorum çok komik oluyorArkadaşlar, @zardacal'la kasarken ironik bi an yaşandı. Hashdasdh w/Dword Chams