HokusPokus
Onaylı Üye
Bu konuda onlara bir bilet göndermeyi denediniz mi?
League of legends'de de mi öyleriot zaten hileyi gördüğünde direk ip ban atıyor senin için yapıcak bişey yok
lolde 160 hero var hocam herbirinde 4 skill olsa hangi biri hile hangi biri değil nasıl kontrol edilsin gevşeklik olduğunu düşünmüyorum şahsenriot hile konusunda lol de biraz gevşek olsada valorantda hiç acıması yok açarken 2 kere düşünün
her karakterin skilleri için kontrol ne alaka ezreal q sunu falsolu atıp atmadığnamı bakcak tıklamalar ve klavye hareketlerine bakmaları yeterlilolde 160 hero var hocam herbirinde 4 skill olsa hangi biri hile hangi biri değil nasıl kontrol edilsin gevşeklik olduğunu düşünmüyorum şahsen
evet kankam 3 ay sonra açılıyor.beyler selamun aleyküm geçen sene öylesine 1 2 hesapta denemelik hile kullanmıştım ve hwid banı yemiştim hiçbir şekilde oyuna giremiyordum neyse spooferlamıştım falan 1 sene sonra anakartımı değiştirdim ama ekran kartım aynı kaldı oyuna falan sorunsuz girebiliyordum hiçbir sıkıntı yoktu ama girdiğim hesaplar sonradan ban yemeye başladı bir şekilde 1 ay sonra 2 ay sonra 3 ay sonra bunun bir çözümü var mı
destek talebi aç öbürlerininde dediği gibibeyler selamun aleyküm geçen sene öylesine 1 2 hesapta denemelik hile kullanmıştım ve hwid banı yemiştim hiçbir şekilde oyuna giremiyordum neyse spooferlamıştım falan 1 sene sonra anakartımı değiştirdim ama ekran kartım aynı kaldı oyuna falan sorunsuz girebiliyordum hiçbir sıkıntı yoktu ama girdiğim hesaplar sonradan ban yemeye başladı bir şekilde 1 ay sonra 2 ay sonra 3 ay sonra bunun bir çözümü var mı
merhabalar sizin adınıza üzüldüm.HWID genelde hdd ye atılıyor riot da ama bir çok kişi hdd ve anakartlarını değiştirmiş olsa bile sizin yaşamın olduğunuz sorunla karşılaşıyorlar tamamen şans işi.beyler selamun aleyküm geçen sene öylesine 1 2 hesapta denemelik hile kullanmıştım ve hwid banı yemiştim hiçbir şekilde oyuna giremiyordum neyse spooferlamıştım falan 1 sene sonra anakartımı değiştirdim ama ekran kartım aynı kaldı oyuna falan sorunsuz girebiliyordum hiçbir sıkıntı yoktu ama girdiğim hesaplar sonradan ban yemeye başladı bir şekilde 1 ay sonra 2 ay sonra 3 ay sonra bunun bir çözümü var mı