Valorant HWID ban hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HokusPokus
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bu konuda onlara bir bilet göndermeyi denediniz mi?

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
knk onun bir kaç sebebi var ya küfür ettiğin içindir ya da valorantda oluyormu bilmiyorum flaglanma durumu olmuştur format at düzelir

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
riot zaten hileyi gördüğünde direk ip ban atıyor senin için yapıcak bişey yok

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
riot hile konusunda lol de biraz gevşek olsada valorantda hiç acıması yok açarken 2 kere düşünün
lolde 160 hero var hocam herbirinde 4 skill olsa hangi biri hile hangi biri değil nasıl kontrol edilsin gevşeklik olduğunu düşünmüyorum şahsen

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
lolde 160 hero var hocam herbirinde 4 skill olsa hangi biri hile hangi biri değil nasıl kontrol edilsin gevşeklik olduğunu düşünmüyorum şahsen
her karakterin skilleri için kontrol ne alaka ezreal q sunu falsolu atıp atmadığnamı bakcak tıklamalar ve klavye hareketlerine bakmaları yeterli

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Riota ticket atabilirsin

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
beyler selamun aleyküm geçen sene öylesine 1 2 hesapta denemelik hile kullanmıştım ve hwid banı yemiştim hiçbir şekilde oyuna giremiyordum neyse spooferlamıştım falan 1 sene sonra anakartımı değiştirdim ama ekran kartım aynı kaldı oyuna falan sorunsuz girebiliyordum hiçbir sıkıntı yoktu ama girdiğim hesaplar sonradan ban yemeye başladı bir şekilde 1 ay sonra 2 ay sonra 3 ay sonra bunun bir çözümü var mı
evet kankam 3 ay sonra açılıyor.

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
valoda açmazlar ticketla felan uğraşma

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ticket at dürüst ol kesinlikle kaldırılır çünkü riot destek ekibi çok samimi ve iyi insanlar yardımcı olurlar. kesin yaz hiç çekinme

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
destek ekibiyle halletmeyi dene olmuyorsa yapacak birşey yok

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
spooferla acilabilir veya riota ticet acabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
beyler selamun aleyküm geçen sene öylesine 1 2 hesapta denemelik hile kullanmıştım ve hwid banı yemiştim hiçbir şekilde oyuna giremiyordum neyse spooferlamıştım falan 1 sene sonra anakartımı değiştirdim ama ekran kartım aynı kaldı oyuna falan sorunsuz girebiliyordum hiçbir sıkıntı yoktu ama girdiğim hesaplar sonradan ban yemeye başladı bir şekilde 1 ay sonra 2 ay sonra 3 ay sonra bunun bir çözümü var mı
destek talebi aç öbürlerininde dediği gibi

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
merhabalar sizin adınıza üzüldüm.HWID genelde hdd ye atılıyor riot da ama bir çok kişi hdd ve anakartlarını değiştirmiş olsa bile sizin yaşamın olduğunuz sorunla karşılaşıyorlar tamamen şans işi.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Destek talebine mesaj atabilirsin benimde öyle bir banım vardı 3 4 ay sonra düzeldi ama şuan valorantı oynamıyorum fazla

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ban açılana kadar beklicen mecübr yada spoofer

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
açmazlar eğer oynamak istiyorsan spoofer kullan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...