Valorant HWİD ban kaldıramassınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Don t give up
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
HWID ban yedim bende. Netteki free hwidlerin en ince ayrıntısına kadar baktım hiçbiri işe yaramıyor. Ücretliler yarıyor olabilir denemedim.

1- Format atmak işe yaramıyor, yaramaz boşuna uğraşmayın.
2- İnternetteki free spooferleri indirip pcnize virüs bulaştırmayın boşuna, işe yaramıyor.
3- Bunu burdaki işin ehli olan adminler cooderler çözer sadece. Beklememiz lazım illa sesimizi duyarlar.
4- Hesap açınca şanslıysan 2-3 oyun oynayabiliyorsun sonrası lol gibi %100 ban yiyorsun.
5- Beklemekten başka çaremiz yok..

EĞLENMEK
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Teşekkürler bilgilendirme için.

Onaylı Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
Beklemekden başka çare yok kernele kurulan bir hile korumasından ne beklersin

Üye
6 HİZMET YILI
Diğer konularda da söyledim; Format vesaire kesinlikle işe yaramayacak. Riot'un affetmesi lazım :D

ég ríf ykkur í bita
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
HWID ban yedim bende. Netteki free hwidlerin en ince ayrıntısına kadar baktım hiçbiri işe yaramıyor. Ücretliler yarıyor olabilir denemedim.

1- Format atmak işe yaramıyor, yaramaz boşuna uğraşmayın.
2- İnternetteki free spooferleri indirip pcnize virüs bulaştırmayın boşuna, işe yaramıyor.
3- Bunu burdaki işin ehli olan adminler cooderler çözer sadece. Beklememiz lazım illa sesimizi duyarlar.
4- Hesap açınca şanslıysan 2-3 oyun oynayabiliyorsun sonrası lol gibi %100 ban yiyorsun.
5- Beklemekten başka çaremiz yok..
bilgilendirme için teşekkürler yeni bir oyun olmasına rağmen sağlam bir anti cheat sistemi kurmuşlar.

Don t give up
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bilgilendirme için teşekkürler yeni bir oyun olmasına rağmen sağlam bir anti cheat sistemi kurmuşlar.
Kanka onların sağlamlığını yiyim battleeye nin pubg lite pc banına benziyor. Bizim coderler en kısa sürede gelir üstesinden beklicez mecbur

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Dostum belki turkiyede spoofer işi yapan sayılı kişilerden biriyim (I am a reseller, I am not owner the spoofer) ve bilmenizi istediğim şuan için, piyasada bulunan bütün spooferlar Battleye ve EasyAntiCheat oyunları için tasarlandı, developerlerın şuan için valoranta uygun spoofer tasarlamadıgını söyleyebilirim. Alıcagınız spoofer işinizi görmeyecektir bilginize, biraz beklemeniz gerek.

Sahnenin ortasında şafak vakti çan bir çiçek gibi
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bilgilendirme için sağol reis boş boş aramayız artık

Don t give up
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum belki turkiyede spoofer işi yapan sayılı kişilerden biriyim (I am a reseller, I am not owner the spoofer) ve bilmenizi istediğim şuan için, piyasada bulunan bütün spooferlar Battleye ve EasyAntiCheat oyunları için tasarlandı, developerlerın şuan için valoranta uygun spoofer tasarlamadıgını söyleyebilirim. Alıcagınız spoofer işinizi görmeyecektir bilginize, biraz beklemeniz gerek.

kanki piyasada ücretliler varda ne kadar güvenebilirsin ki. Valoda çok sinir bozmaya başladı en kısa sürede çözerler bunuda sabretmek lazım

ég ríf ykkur í bita
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kanka onların sağlamlığını yiyim battleeye nin pubg lite pc banına benziyor. Bizim coderler en kısa sürede gelir üstesinden beklicez mecbur
doğrudur tabi kırılmayacak kod yoktur elbet ama insanları baya çaresiz bırakıyorlar format bile iş görmüyor baksana :)

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Anladım krdsm cok sagol bılgılendırdıgın ıcın allah razı olsn

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kanki piyasada ücretliler varda ne kadar güvenebilirsin ki. Valoda çok sinir bozmaya başladı en kısa sürede çözerler bunuda sabretmek lazım
İlerde çözülebilir fakat şuan için piyasa da olmadığını bilin. Ücretli spooferlar işinize yarar fakat battleye ve easyanticheat oyunları için, ben geliştirici degilim sadece türkiyede bayilik yapıyorum, güvendiğiniz servislerden alırsanız problem olmaz.

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Spooferi donanıma göre yazmak gerekiyor sanırsam oyunun hangi donanıma veya donanımlara ban attığını bulmak gerekiyor

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
good contribution thanks

Üye
6 HİZMET YILI
valorant harbi ayar bozmaya başladı bu şekilde ban atması da büyük sacmalı kernele kurulan bir anticheatguard varken ne bekleyebilirz ki işin ehlileri bunun üstesinden en kısa surede gelecktır eminim

Üye
6 HİZMET YILI
valorant harbi ayar bozmaya başladı bu şekilde ban atması da büyük sacmalı kernele kurulan bir anticheatguard varken ne bekleyebilirz ki işin ehlileri bunun üstesinden en kısa surede gelecktır eminim

Eninde sonunda ben de çözüleceğini düşünüyorum ya da bu sert politikadan biraz geri çekilebilir Riot.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...