bilgilendirme için teşekkürler yeni bir oyun olmasına rağmen sağlam bir anti cheat sistemi kurmuşlar.HWID ban yedim bende. Netteki free hwidlerin en ince ayrıntısına kadar baktım hiçbiri işe yaramıyor. Ücretliler yarıyor olabilir denemedim.
1- Format atmak işe yaramıyor, yaramaz boşuna uğraşmayın.
2- İnternetteki free spooferleri indirip pcnize virüs bulaştırmayın boşuna, işe yaramıyor.
3- Bunu burdaki işin ehli olan adminler cooderler çözer sadece. Beklememiz lazım illa sesimizi duyarlar.
4- Hesap açınca şanslıysan 2-3 oyun oynayabiliyorsun sonrası lol gibi %100 ban yiyorsun.
5- Beklemekten başka çaremiz yok..
Kanka onların sağlamlığını yiyim battleeye nin pubg lite pc banına benziyor. Bizim coderler en kısa sürede gelir üstesinden beklicez mecburbilgilendirme için teşekkürler yeni bir oyun olmasına rağmen sağlam bir anti cheat sistemi kurmuşlar.
Dostum belki turkiyede spoofer işi yapan sayılı kişilerden biriyim (I am a reseller, I am not owner the spoofer) ve bilmenizi istediğim şuan için, piyasada bulunan bütün spooferlar Battleye ve EasyAntiCheat oyunları için tasarlandı, developerlerın şuan için valoranta uygun spoofer tasarlamadıgını söyleyebilirim. Alıcagınız spoofer işinizi görmeyecektir bilginize, biraz beklemeniz gerek.
doğrudur tabi kırılmayacak kod yoktur elbet ama insanları baya çaresiz bırakıyorlar format bile iş görmüyor baksanaKanka onların sağlamlığını yiyim battleeye nin pubg lite pc banına benziyor. Bizim coderler en kısa sürede gelir üstesinden beklicez mecbur
İlerde çözülebilir fakat şuan için piyasa da olmadığını bilin. Ücretli spooferlar işinize yarar fakat battleye ve easyanticheat oyunları için, ben geliştirici degilim sadece türkiyede bayilik yapıyorum, güvendiğiniz servislerden alırsanız problem olmaz.kanki piyasada ücretliler varda ne kadar güvenebilirsin ki. Valoda çok sinir bozmaya başladı en kısa sürede çözerler bunuda sabretmek lazım
valorant harbi ayar bozmaya başladı bu şekilde ban atması da büyük sacmalı kernele kurulan bir anticheatguard varken ne bekleyebilirz ki işin ehlileri bunun üstesinden en kısa surede gelecktır eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?