Süper Üye
Düzgün bir spoofer kullanırsan kaldırabilirsin. Ama dikkat et ücretsiz spooferlerin çoğunda virüs bulunmakta.
3 ay bekle anakart değiş yada spoofer al internette satıyorlarValorant'da sebepsiz yere cihaz banı yedim, herhangi bir hile vesaire hiç bir şey kullanmadım. Riot'a ticket attım direkt neden ban yediğimi sormak için fakat neden atıldığına dair herhangi bir bilgi vermediler. Sadece cihaz ban atıldığını, 3 ay içerisinde tekrar girebileceğimi söylediler. Tekrar ticket attığımda da otomatik olarak konu kapanmıştır tarzında dönüş sağladılar. Bu banı kaldırtmanın bir yolu bir şeyi var mı acaba ve bu 3 ay sonra gerçekten de girebilecek miyim oyuna?
spoffer kullanabilirsin veya ticket atabilirsinValorant'da sebepsiz yere cihaz banı yedim, herhangi bir hile vesaire hiç bir şey kullanmadım. Riot'a ticket attım direkt neden ban yediğimi sormak için fakat neden atıldığına dair herhangi bir bilgi vermediler. Sadece cihaz ban atıldığını, 3 ay içerisinde tekrar girebileceğimi söylediler. Tekrar ticket attığımda da otomatik olarak konu kapanmıştır tarzında dönüş sağladılar. Bu banı kaldırtmanın bir yolu bir şeyi var mı acaba ve bu 3 ay sonra gerçekten de girebilecek miyim oyuna?
ben ban yedim 4 ay sonra kalktı banım pc ye format attırdım geri açıldı ve şuan hala oynuyorumValorant'da sebepsiz yere cihaz banı yedim, herhangi bir hile vesaire hiç bir şey kullanmadım. Riot'a ticket attım direkt neden ban yediğimi sormak için fakat neden atıldığına dair herhangi bir bilgi vermediler. Sadece cihaz ban atıldığını, 3 ay içerisinde tekrar girebileceğimi söylediler. Tekrar ticket attığımda da otomatik olarak konu kapanmıştır tarzında dönüş sağladılar. Bu banı kaldırtmanın bir yolu bir şeyi var mı acaba ve bu 3 ay sonra gerçekten de girebilecek miyim oyuna?