Valorant HWID ban nasıl kaldırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Düzgün bir spoofer kullanırsan kaldırabilirsin. Ama dikkat et ücretsiz spooferlerin çoğunda virüs bulunmakta.

1 3 3 7
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
paralı spoofer harici kaldırmaz knk

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Valorant'da sebepsiz yere cihaz banı yedim, herhangi bir hile vesaire hiç bir şey kullanmadım. Riot'a ticket attım direkt neden ban yediğimi sormak için fakat neden atıldığına dair herhangi bir bilgi vermediler. Sadece cihaz ban atıldığını, 3 ay içerisinde tekrar girebileceğimi söylediler. Tekrar ticket attığımda da otomatik olarak konu kapanmıştır tarzında dönüş sağladılar. Bu banı kaldırtmanın bir yolu bir şeyi var mı acaba ve bu 3 ay sonra gerçekten de girebilecek miyim oyuna?
3 ay bekle anakart değiş yada spoofer al internette satıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Kalmaz sadece bir daha ki açtıgı hesaplar banlanmaz

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kanka 3 ay içinde kalkıyor ama ben format atmıştım ve 2 hafta boyunca ben yediğim hesaba girmedim ve tıcket attım sürekli

wosmnn
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Spoofer araştırabilirsin ama bulması çok zor knk

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sağlam bi spoofer çözmen lazım knk

no more pain
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ücretli spoofer alman lazım

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
lolde sc actıysan yemiş olabilirsin oyunlar aynı hesaba bağlı artık

Banlı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
I don't think you can, they have an anti-cheat system, sometimes the system works very badly and they can't answer for it

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bazı anakartlarda ücretsiz programla kaldırılıyor iyice araştırman lazım şuan aramadım ama bulamadım, iyice araştırdığımda deneye deneye yapmıştım

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ilk hwid yasağın sana 4 ay ban verecek sonraki ban kalıcı olacak bir tane bulsan iyi spoofer

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Valorant'da sebepsiz yere cihaz banı yedim, herhangi bir hile vesaire hiç bir şey kullanmadım. Riot'a ticket attım direkt neden ban yediğimi sormak için fakat neden atıldığına dair herhangi bir bilgi vermediler. Sadece cihaz ban atıldığını, 3 ay içerisinde tekrar girebileceğimi söylediler. Tekrar ticket attığımda da otomatik olarak konu kapanmıştır tarzında dönüş sağladılar. Bu banı kaldırtmanın bir yolu bir şeyi var mı acaba ve bu 3 ay sonra gerçekten de girebilecek miyim oyuna?
spoffer kullanabilirsin veya ticket atabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ben ban yedim 4 ay sonra kalktı banım pc ye format attırdım geri açıldı ve şuan hala oynuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Ya 3 ay bekliyeceksin yada spoofer kullanman gerek bundan birkaç ay once Wariwq adlı bi spooferi ücretsiz bi şekilde bulmuş ve kullanmıştım banım kalkmıştı araştırmanı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
3 ay beklemen gerekir ya da bir spoofer kullanman lazım bedava spooferlarada inanma çoğu ratlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...