Valorant için hile yapmak hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Tecrüben yoksa bence basit oyunlarda yapıp kendini geliştir.

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocalarım selamlar, iyi forumlar diliyorum.

Biliyoruz ki oyun hilesi inşaa etmek çok da kolay bir şey değil. Bütün satırların özenle ve özgün bir şekilde yazılması gerektiğini, diğer build'lere benzememesi gerektiğini ve detected olmaması için farklı yöntemler kullanılması gerektiğini de biliyoruz. Bu seviyeye gelebilmek için de gerçekten araştırmak, öğrenmek, pratik yapmak ve uygulamak gerekiyor. Bunun tabii ki bir zaman karşılığı var ve bu uzun bir süre demek, fakat bildiğim kadarıyla öğretmeyi, yardım etmeyi seven forumcu arkadaşlarımız da var aramızda. Merak ettiğim ve sormak istediğim şeye gelirsek, bir hile inşaa etmeyi ya da hazır bir hileyi güncellemeyi, injector oluşturmayı öğretebilecek arkadaşlarımız var mı?

(Valorant üzerinde çalışmak istiyorum.)
bence hiç bulaşma bende bu motivasyon ile çok uğraştım tek yapabildiğim metin2 de kuşağa emdireceğin iteme göre verdiği statları gösteren dandik bi program :D

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
python 3.10 (64-bit) fln da dene ilk önce o riskli deildir fakat çok gelişmiş bir hile yapamassın valorant için triggerbot vb. şeyler yapabilirsin şimdilik başlangıç olarak python 3.10 (64-bit) kullanabilirsin.

Stay humble hustle hard
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
emeklemeden koşmak biraz absürt geldi. ilk önce sağlam bir şekilde kodlama dillerini bilmek gerekmiyor mu?

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bro ingilizcen varsa cs de ingilizce hile yapma videoları izle sonra valoya gec daha fazla işine yarar

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
knk bu konular ciddi konular baya bir emek veren birileri bulmak lazım onu geç bunu bilen yapan zaten kendine çalışır :D

Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bende çok öğrenmek istiyorum sadece hile yazma değil genel olarak yazılım çok öğrenmek istiyorum

𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hile programı yazmak için en zor oyunu seçtiğini söyleyebilirim riot games valorant hilelerine lol'den çok daha fazla dikkat ediyor. benim önerim cs go ile başlayın.

Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
geçen gün loader yapmayı düşündüm bı kışı yardım ettı kodlamayı bende ıstıyorum yardımcı olan varsa banada ulaşabılır.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
valorant hilesi varda ama riot direk algılıyor eskisi gibi değil anında ban yiyoruz artık çok sinir bozucu ya :( ne yapacaz

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bunu zamanında bende denemek istemiştim ama hiç bir insan evladı öğretmemişti

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
birileri bulmak lazım onu geç bunu bilen yapan zaten kendine çalışır

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
valoda hile yapmak her yiğidin harcı değildir tabii ki zorlanacak ama işi biliyorsa güzel bir proje çıkarabilir ortaya

Üye
4 HİZMET YILI
Valorant'ta Çok Fazla Ajan Var Sen Direk Aim Lock Wall Hack Gibi Şeyler Yaparsan Açık Belli Edersin Çok Belli Olmamasını İstiyosan Ajanların Zayıf Yönlerinden Bakmalısın Sova'nın Okları Cypher'ın Tuzaklarındaki Boşluklar Ve Ajanlar Geldikçe Buglarda Artıyor Buglar Hileye Bulaşırsa Belki Sorun Çıkarır Ama Sorun Olucağını Sanmıyorum Ama Valorant Hilesi İçin Önce Ajanlara Bakmak Daha Mantıklı.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Önce cs go kanka öğren guzelce sonra valorantta akarsın youtube da vıdeola var

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
valla valoda yemez benim götüm hilede cs olsa neyse zate kullandım 3 4 ay bansız sonra aşırı belli ettim gitti kullnamayın hile valoda :D en iyisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...