- Konuyu başlatan
Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
60hz farkıı
60hz farkıı
teşekkürlerDenediğim sürüm windows 10 22h2 diğer sürümlerinde deneme fırsatım olmadı fakat bir sorun çıkartacağını sanmıyorum.
Post automatically merged:
i think riot should do something about instalockersi hate insta lockers kasdaksda
Başka bir sıkıntı vardır hocam cihazınızda , ben kendim de kullanıyorum ban yok şu an ./sayende ban yedim ama güzel
hic ban yemedim cünkü hile kullanmiyordum ama bi actim 3-4 mac attim bannad ama bi kac ay beklemeliBaşka bir sıkıntı vardır hocam cihazınızda , ben kendim de kullanıyorum ban yok şu an ./
İnan nasıl olduğu hakkında hiç bir fikrim yok, ben aylardır kullanıyorum .dhic ban yemedim cünkü hile kullanmiyordum ama bi actim 3-4 mac attim bannad ama bi kac ay beklemeli
Python indirdiniz değil mi ?@Thinker reis ben setup yönetici açıyorum sonra diğerini açıyorum ekrana hiç bir şey gelmiyor nasıl yapabiliriz bunu güvenlik durumu falan full kapalı ama
evet evet Python yüklüPython indirdiniz değil mi ?
Şu an biraz zamanım var açıkçası, eğer isterseniz Hüseyin982#9729 ekleyin teamwiewer indirin yardımcı olmaya çalışayım.evet evet Python yüklü
şuan mobildeyim pc geçince ekleyeceğim sağolasın boşta olunca ben sana ara ara yazarım müsait olunca dönersinŞu an biraz zamanım var açıkçası, eğer isterseniz Hüseyin982#9729 ekleyin teamwiewer indirin yardımcı olmaya çalışayım.
ana sistemimde sence kullansam sorun olurmu hwid ban hesap ban tarzı ? baya iyi çünkü.İnan nasıl olduğu hakkında hiç bir fikrim yok, ben aylardır kullanıyorum .d
ban yeme olasılığı yüksek knk gerek var mı sence ? gir elinle almaya çlaış yaana sistemimde sence kullansam sorun olurmu hwid ban hesap ban tarzı ? baya iyi çünkü.
Ben kullanıyorum aylardır bir sıkıntı yok, zaten konuyu tam okusaydınız böyle bir mesaj yazma gereksiniminde bulunmazdınız diye düşünüyorumban yeme olasılığı yüksek knk gerek var mı sence ? gir elinle almaya çlaış ya
%3-5 .dhow about ban rate ?
knk hepsini okudum emin ol bir şekilde ban yiyebilirsiniz dikkatli olmak gerekiyor instalock için 7k lık hesabımı hiç edemem anladın mı ?Ben kullanıyorum aylardır bir sıkıntı yok, zaten konuyu tam okusaydınız böyle bir mesaj yazma gereksiniminde bulunmazdınız diye düşünüyorum
Post automatically merged:
%3-5 .d