Merhaba Ben 4 Ay Once Ban yedım Ve banım yarın acılıor ama banlıyken oyuna gırmeye calıstım sppof attım ve olmadı banım yarın acılırmı beklıcekmıyım tekrar 120 gun?
Valorant'ta bir spoofing işlemi sonrası ban süresinin sıfırlanması genellikle mümkün değil kanka. Riot Games hile veya donanım manipülasyonu nedeniyle uyguladığı yasaklarda, özellikle donanım tabanlı yasaklarda Hwıd ban atabilir zaten bu adamların güvenlik sistemleri çok iyi pek kolay atlatamazsın
hocam paralı aldım spoof olmustu sonra hvcı enabled hatası aldım ve onun ıcın support yapcaklardı olmadı bende laptop kullanıorum yenı bıos surumum yok ve adamlardan ıade ıstedım vermedıler ve boyle oldu ban yemısmıyımdır tekrar
genellikle 4 ay diyorlar baenim sicil temizdi süreli atmışlardır galiba bu hwid bana spoof la kaldırılıyor galiba bu işlem bilgisayar bileşenlerinin kodunu mu adını mı ne değiştiriyor ya peki bilgisayara zarar veriyor mu
genellikle 4 ay diyorlar baenim sicil temizdi süreli atmışlardır galiba bu hwid bana spoof la kaldırılıyor galiba bu işlem bilgisayar bileşenlerinin kodunu mu adını mı ne değiştiriyor ya peki bilgisayara zarar veriyor mu
başarısız spoof atsan hatta kısmen başarılı olup tekrar ban yersen bile birşey değişmiyor yine vaktinde açılıyor ard arda 2 kere donanım banı yedim bu süreçte çok spoof attım (başarısız genellikle 2 3 oyun attırıp tekrar ban yiyiyordum) ama yine açılan sürede bir değişiklik olmadı yine vaktinde açıldı
başarısız spoof atsan hatta kısmen başarılı olup tekrar ban yersen bile birşey değişmiyor yine vaktinde açılıyor ard arda 2 kere donanım banı yedim bu süreçte çok spoof attım (başarısız genellikle 2 3 oyun attırıp tekrar ban yiyiyordum) ama yine açılan sürede bir değişiklik olmadı yine vaktinde açıldı
gerek olduğunu sanmıyorum diğer donanım banlarından farkı yok ama sen yine resetle istersen yani en hızlı yapabiliceğin o olur onu da riske atmamak gerek
gerek olduğunu sanmıyorum diğer donanım banlarından farkı yok ama sen yine resetle istersen yani en hızlı yapabiliceğin o olur onu da riske atmamak gerek