dereceli oynarken bir anda kalıcı olarak uzaklaştırdım 3. parti yazılım yüzünden ama herhangi bir şey kullanmadım sadece a4tech faremin çift tıkını kullanıyorum hiç hile de kulanmadım yardım eder msiniiz ne yapıcam
Site üzerindeki pubgm hilesini kullandın mı hocam site üzerindeki diğer hileleri vanguard yine algılıyor ve seni banlıyor kaçış yok maalesef ban kaldırma diye bir şey yok
hocam başka oyunda hile yaptıysan vanguard açıksa o sırada yada dosyları pcinde mevcutsa valo oynarken bundan dolayı banlanmışsındır ticket açarak şansını deneyebilirsin
Ücretli/ücretsiz yöntemler bulunuyor, spooferları forum üzerinden de araştırabilirsin. Onun harici riotun sayfasından ticket at fakat farklı bir hile kullandıysan farklı bir oyunda, onun için bile ban yiyebilirsin.
forumdan ya da farklı bir yerden yüksek ihtimalle bir hile kullanmışsındır sildiğin halde bilgisayarında kalıntılar bırakmıştır bunları da vanguard görmüştür ve bunun üzerine banlamıştır açacaklarını sanmıyorum banını o yüzden ya anakartına uygun bir hwid spoofer ya da yeni bir anakart alman gerekebilir