Beylerss Yeni anakart aliyorum sokarım 40 gün bekleticek bir de Csgo hilesinden tetiklenmiş olabilir mi cunku valorantta hile yapmadım bıcak da almıştım .d inş acılır
(pp'm fena len)
Beylerss Yeni anakart aliyorum sokarım 40 gün bekleticek bir de Csgo hilesinden tetiklenmiş olabilir mi cunku valorantta hile yapmadım bıcak da almıştım .d inş acılır
(pp'm fena len)
Hwid banı ben rusta yedim hiç umurlarında olmadı macro dan yedim galiba Baska bişey kullanmadım çünkü oda kalkmıyor oynayamıyorum. Bence banı kalkanların iyi değerlendirmesi lazım
Hwid banı ben rusta yedim hiç umurlarında olmadı macro dan yedim galiba Baska bişey kullanmadım çünkü oda kalkmıyor oynayamıyorum. Bence banı kalkanların iyi değerlendirmesi lazım
Evet arkadaşlar kapalı betada ban yiyenlerin 90 günlük hwid banı varmış fakat bir daha hile yaparsa sınırsız olacakmış. Bu demek oluyor ki 39 gün sonra hepimizinki kalkıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 48612
Evet arkadaşlar kapalı betada ban yiyenlerin 90 günlük hwid banı varmış fakat bir daha hile yaparsa sınırsız olacakmış. Bu demek oluyor ki 39 gün sonra hepimizinki kalkıyor. Ekli dosyayı görüntüle 48614
benim anlamadığım şu ben bu adamın attığı tweete desteğe yazınca bana cihaz banlarının açılması mümkün deüildir öyle bi durum olursa resmi sitemizden haber verilcek diyor adam yalanmı söylüyor yani