herkesin 40 gün sonra kalkcak diye birşey yok ben test ettigim için bide kapalı betada oldugu için süreli atmışlardırBeylerss Yeni anakart aliyorum sokarım 40 gün bekleticek bir de Csgo hilesinden tetiklenmiş olabilir mi cunku valorantta hile yapmadım bıcak da almıştım .d inş acılır
(pp'm fena len)
herkesin 40 gün sonra kalkcak diye birşey yok ben test ettigim için bide kapalı betada oldugu için süreli atmışlardır
rastgele veriyor cevap sansınızı deneyin
bunu gördüm bu sensin biz yazsak cevap verir mi ?
rastgele cevap vermiyor sen biraz üstüne gittin diye vermiş knka senden başka kimseye cevap vermedirastgele veriyor cevap sansınızı deneyin
Denedik vermedi berastgele veriyor cevap sansınızı deneyin
Knk nasıl bir macro kullandın mouse un macrosumu yoksa ahk yada başka bir yazılım mı ?Hwid banı ben rusta yedim hiç umurlarında olmadı macro dan yedim galiba Baska bişey kullanmadım çünkü oda kalkmıyor oynayamıyorum. Bence banı kalkanların iyi değerlendirmesi lazım
işte bu çok güzel haberde yırtılmamış annenin kredi kartı ne demekEkli dosyayı görüntüle 48612
Evet arkadaşlar kapalı betada ban yiyenlerin 90 günlük hwid banı varmış fakat bir daha hile yaparsa sınırsız olacakmış. Bu demek oluyor ki 39 gün sonra hepimizinki kalkıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 48614
Ekli dosyayı görüntüle 48613
Çeviri kullandığım için öyle yazıyor. Kısaca dalga geçmiş sen annenin kredi kartıyla hile satın almadın mı ? haha demeye çalışmışişte bu çok güzel haberde yırtılmamış annenin kredi kartı ne demek
benim anlamadığım şu ben bu adamın attığı tweete desteğe yazınca bana cihaz banlarının açılması mümkün deüildir öyle bi durum olursa resmi sitemizden haber verilcek diyor adam yalanmı söylüyor yaniÇeviri kullandığım için öyle yazıyor. Kısaca dalga geçmiş sen annenin kredi kartıyla hile satın almadın mı ? haha demeye çalışmış