Knk kendi kendine düzeldi ama oynamak için her şeyi denedim bir sürü format parçaları falan değiştirdim parçalara da ban atıyorlarmış diye bir muhabbet vardı sonra dedim bari bir çar açayım gece 12 de açtım 1 el girdim sonra sabah oldu hala banlanmamışNasil cozdun ki
knk her oyun hileciler banlanıyor ama sen bilirsinkaldırsınlarda adam yeni hesap açar devam eder önemli olan hile yapımının önüne geçmek bi cacık olmaz o oyundan
kankam ben nasıl oynuyorum ? hileci tespit edildi yazınca o sen olmuyorsun anlayın şunu oyun içinde başkası banlanıyor ve maç iptal oluyor ben hala aynı bilgisayardayım sürekli bütün hesapların banlandığı bilgisayar hatta sırf oyunu oynamak için bilgisayarı satıp başka bilgisayar alacaktım ama gerek kalmadı artık banlanmıyorum nedenini bilmiyorum ama banlanmıyorum ben eski hesaplarda banlandığım zaman arkadaşların ekranına hileci tespit edildi yazısı çıkıyordu ama sen banlanırsan hata 61 kodu ve uzlaklaştırıldın yazısını görürdün. Dün ben 2 maç girdim ve ikisinde de hileci tespit edildi dedi ama hala oynuyorumhwid banım vardı düzeldi sandım tekrar giriş yapana kadar oynatıyor.Ve bazı oyunlarda hileci algılandı diyor oyun iptal oluyor sonradan farkettim ki hileci algılandı uyarısı bana imiş.Hileci algılandı dedikten sonra hesap banlanmıyor.Oyundan çıkarsam tekrar giremiyorum.Değişik bir boyut almış.Bir defa hile vs bir şey yaparsan tekrar oynatmıyorlar af falan inanmıyorum.Düzelteceklerini düşünmüyorum.En temizi yeni bir bilgisayardan tertemiz oynamak
Kardeşim bunu dün yorum olarak attım aynısını bana da oluyor pcyi kapatmadığın sürece o hesaptan istediğin kadar oynarsınhwid banım vardı düzeldi sandım tekrar giriş yapana kadar oynatıyor.Ve bazı oyunlarda hileci algılandı diyor oyun iptal oluyor sonradan farkettim ki hileci algılandı uyarısı bana imiş.Hileci algılandı dedikten sonra hesap banlanmıyor.Oyundan çıkarsam tekrar giremiyorum.Değişik bir boyut almış.Bir defa hile vs bir şey yaparsan tekrar oynatmıyorlar af falan inanmıyorum.Düzelteceklerini düşünmüyorum.En temizi yeni bir bilgisayardan tertemiz oynamak
Beyler söylediklerime inanmayan varsa oyun attığı hesaptan oturumu kapatıp tekrar giriş yapsın ban yediğini göreceksiniz.Sonraki yamada banın tamamen kalkacağını düşünüyorumBen bir hesabı 3 gün dayandırıyorum sistemin nasıl çalıştığını anladım sonunda.İlk girdiğin maçlarda hileci tespit edildi dediğinde aslında orda ban yiyen kişi sen oluyorsun eğer o anda oturumu kapatırsan o hesap banlanmış olduğu için tekrar giremiyorsun burda önemli olan şey o tespit edildi dedikten sonra oyunu ve pcyi kapatmamak eğer hiç kapatmazsan böyle 1 ay boyunca aynı hesabı oynayabilirsin ama hesaptan düştüğün gibi bir daha giremezsin
bazı kişilerde açıldı ban bazılarında açılmamış
aga sen nasıl kaldırdın acaba benimde kalkmişmidir korkuyorum girmeye eğer yenden ban atarsa diye ondan dolayı şuan af geldimi beta bittikten sonra ?valla benim kalktı inş bir gün sizinde kalkar ne diyimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap6 saattir oyundayım adamlar yapmış ya ama pc ye ban atmasalar daha iyidi
kanka bi yandan iyi oldu pcye atmaları hesap banı atsalardı csgodan farkı kalmicaktı oyunun hile olabilirdi mantıklısı bu ama betada yenilen banların kaldırılacağı söylendi onun için bekliyor arkadaşımdavalla benim kalktı inş bir gün sizinde kalkar ne diyimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap6 saattir oyundayım adamlar yapmış ya ama pc ye ban atmasalar daha iyidi
knk bence gereksiz zaten çok iyi hile korumaları var eğer o maçta hile var ise 3. round da falan banlanıyor zatenkanka bi yandan iyi oldu pcye atmaları hesap banı atsalardı csgodan farkı kalmicaktı oyunun hile olabilirdi mantıklısı bu ama betada yenilen banların kaldırılacağı söylendi onun için bekliyor arkadaşımda
hiç bir şey yapmadım kendi kendine düzeldiaga sen nasıl kaldırdın acaba benimde kalkmişmidir korkuyorum girmeye eğer yenden ban atarsa diye ondan dolayı şuan af geldimi beta bittikten sonra ?
duruyor ve kalkmıcak dendi banahocam kusura bakmayın tam anlamadım hala hwid banlar duruyor mu ve var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?