Valorant Kapalı Betada Hwid Ban Banlarının Açılacagı Tarih Belli Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Knk kendi kendine düzeldi ama oynamak için her şeyi denedim bir sürü format parçaları falan değiştirdim parçalara da ban atıyorlarmış diye bir muhabbet vardı sonra dedim bari bir çar açayım gece 12 de açtım 1 el girdim sonra sabah oldu hala banlanmamış

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kaldırsınlarda adam yeni hesap açar devam eder önemli olan hile yapımının önüne geçmek bi cacık olmaz o oyundan

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kaldırsınlarda adam yeni hesap açar devam eder önemli olan hile yapımının önüne geçmek bi cacık olmaz o oyundan
knk her oyun hileciler banlanıyor ama sen bilirsin
Post automatically merged:

hile yapımının önüne geçemezsin sadece çok güzel bir anti cheat yaparsın o dediğin imkansız bir şey o zaman bütün oyunlar kötü hepsinin de hilesi var hiç bir cacık olmaz bunu demeye çalışıyorsun

Üye
6 HİZMET YILI
hwid banım vardı düzeldi sandım tekrar giriş yapana kadar oynatıyor.Ve bazı oyunlarda hileci algılandı diyor oyun iptal oluyor sonradan farkettim ki hileci algılandı uyarısı bana imiş.Hileci algılandı dedikten sonra hesap banlanmıyor.Oyundan çıkarsam tekrar giremiyorum.Değişik bir boyut almış.Bir defa hile vs bir şey yaparsan tekrar oynatmıyorlar af falan inanmıyorum.Düzelteceklerini düşünmüyorum.En temizi yeni bir bilgisayardan tertemiz oynamak :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
benim halen kalmadı ve hile kullanmama rağmen birtek bunny hilesi kullanmıştom oda script zatn

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hwid banım vardı düzeldi sandım tekrar giriş yapana kadar oynatıyor.Ve bazı oyunlarda hileci algılandı diyor oyun iptal oluyor sonradan farkettim ki hileci algılandı uyarısı bana imiş.Hileci algılandı dedikten sonra hesap banlanmıyor.Oyundan çıkarsam tekrar giremiyorum.Değişik bir boyut almış.Bir defa hile vs bir şey yaparsan tekrar oynatmıyorlar af falan inanmıyorum.Düzelteceklerini düşünmüyorum.En temizi yeni bir bilgisayardan tertemiz oynamak :D
kankam ben nasıl oynuyorum ? hileci tespit edildi yazınca o sen olmuyorsun anlayın şunu oyun içinde başkası banlanıyor ve maç iptal oluyor ben hala aynı bilgisayardayım sürekli bütün hesapların banlandığı bilgisayar hatta sırf oyunu oynamak için bilgisayarı satıp başka bilgisayar alacaktım ama gerek kalmadı artık banlanmıyorum nedenini bilmiyorum ama banlanmıyorum ben eski hesaplarda banlandığım zaman arkadaşların ekranına hileci tespit edildi yazısı çıkıyordu ama sen banlanırsan hata 61 kodu ve uzlaklaştırıldın yazısını görürdün. Dün ben 2 maç girdim ve ikisinde de hileci tespit edildi dedi ama hala oynuyorum

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
al bak hatta raze in 100k xp li kontratını bile yaptım

Peeky Blinders
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kardeşim bunu dün yorum olarak attım aynısını bana da oluyor pcyi kapatmadığın sürece o hesaptan istediğin kadar oynarsın

Ben bir hesabı 3 gün dayandırıyorum sistemin nasıl çalıştığını anladım sonunda.İlk girdiğin maçlarda hileci tespit edildi dediğinde aslında orda ban yiyen kişi sen oluyorsun eğer o anda oturumu kapatırsan o hesap banlanmış olduğu için tekrar giremiyorsun burda önemli olan şey o tespit edildi dedikten sonra oyunu ve pcyi kapatmamak eğer hiç kapatmazsan böyle 1 ay boyunca aynı hesabı oynayabilirsin ama hesaptan düştüğün gibi bir daha giremezsin
Beyler söylediklerime inanmayan varsa oyun attığı hesaptan oturumu kapatıp tekrar giriş yapsın ban yediğini göreceksiniz.Sonraki yamada banın tamamen kalkacağını düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bazı kişilerde açıldı ban bazılarında açılmamış

Peeky Blinders
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bazı kişilerde açıldı ban bazılarında açılmamış

Kardeşim ona bakarsan düne kadar beni 2 maç sonra oyundan atıyordu oynayamıyordum direk ban yiyordum şuan oynayabiliyorum oturumu kapatırsam ban yiyor hesap

Riot bunu bilerek yapıyor

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
harbiden kalktisa iyi oynamak istiyorum artık ban vardır diye de girmiyom hesaba bişey olur diye aslında elimde bi ban kaldirma gibi bişey var hwid için coğu oyunda hwid atan oyunlarda yapmiştim acaba bunda çalişirmi biraz güncelleyek üstünden methodun mükkemel olur gerekli programlar sayesinde tabi

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
valla benim kalktı inş bir gün sizinde kalkar ne diyim
6 saattir oyundayım adamlar yapmış ya ama pc ye ban atmasalar daha iyidi

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
aga sen nasıl kaldırdın acaba benimde kalkmişmidir korkuyorum girmeye eğer yenden ban atarsa diye ondan dolayı şuan af geldimi beta bittikten sonra ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kanka bi yandan iyi oldu pcye atmaları hesap banı atsalardı csgodan farkı kalmicaktı oyunun hile olabilirdi mantıklısı bu ama betada yenilen banların kaldırılacağı söylendi onun için bekliyor arkadaşımda

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kanka bi yandan iyi oldu pcye atmaları hesap banı atsalardı csgodan farkı kalmicaktı oyunun hile olabilirdi mantıklısı bu ama betada yenilen banların kaldırılacağı söylendi onun için bekliyor arkadaşımda
knk bence gereksiz zaten çok iyi hile korumaları var eğer o maçta hile var ise 3. round da falan banlanıyor zaten

aga sen nasıl kaldırdın acaba benimde kalkmişmidir korkuyorum girmeye eğer yenden ban atarsa diye ondan dolayı şuan af geldimi beta bittikten sonra ?
hiç bir şey yapmadım kendi kendine düzeldi

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
desteğe yazdım kesinlikle açılmıcağını söyledi bu oyunu unut dedi gibi birşey. Betada ban yemiştim.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
hocam kusura bakmayın tam anlamadım hala hwid banlar duruyor mu ve var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...