Sanırım çoktan kaybettim
Onaylı Üye
bende esp+aimhack bulmştum ama oyunda kullanamadan ban yedim adamlar vanguard sistemini çok iyi geliştirmiş
kardeşim iyi olur yararlı olur cidden özelden atabilirmisin varsaAslında bi programla girip oynayabiliyorsun ban atmıyor pc özelliklerini degiştirdigi için bakalım paylaşıcam onu
reis bekliyoruzAslında bi programla girip oynayabiliyorsun ban atmıyor pc özelliklerini degiştirdigi için bakalım paylaşıcam onu
aynen öyle kardeşim tüm 3.partileri kaldırmak gerekli yoksa geri ban yiyebilirizgözünüz aydı ama bence gene oynamayın tüm 3. parti yazılımları kaldırmadıysanız birde oyun otursun daha anti cheat oturamadı 1-2 yıla anca olur ben 1-2 yıl sonra oynamayı düşünüyorum
yok kardeşim kademeli olarak açılcak ilk küçük hileler bug filan sonra büyük hileler bu ay içinde filan tamamen açılır diye düşünüyorumşimdi hesap acarsam ban yemicekmi
Vanguardın yazımlımcısı şuanlık kücük suçların bug yapanlar filan kaldırıldı dedi ilerleyen zamanda kademeli olarak hereksin ki kaldırılacakReis Banın kalkıcağı kesin bilgimi ?
arakdas zaten yazmıs orda ılk olarak ug vs kalkacak dıye dıkkatlı oku ıstersenHocam açmış olduğum konun aynısını açıp eklediğim tweetin aynısını eklemişsin
Bu arada ilk aşamada herkesin değil sadece suçu hafif olanlar ( bug, bug abuse vb.) yasaklamaları kalkacak hem çalıntı konu açmışsın hemde yanlış bilgilendirme yapıyorsun
şuanlık malesef riotun af cıkarması bekleniyor ama yakınlarda bi spoof çıkar heraldeçözümü varmı ?
ben yorum attıktan sonra düzenledi konuyu sen iyi kontrol et istersenarakdas zaten yazmıs orda ılk olarak ug vs kalkacak dıye dıkkatlı oku ıstersen