Valorant Kapalı Betada Hwid Ban Banlarının Açılacagı Tarih Belli Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
Önceden ban atıyordu lol hesabım kilitlenmişti ticket attım başka hesaptan giriş yapılmış diye lol permam kalktı sonra valorantta buyuzden gitti dedim düzelttiler heralde önceden 20 dk da banlıyordu
Siz "valorantta buyuzden gitti dedim " dedikten sonra bir cevap geldimi ? discord adresiniz mevcutmu görüşmek isterim

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bildiginiz bişi varmı valorantta memory hackers hile yapıcakmı iyi olur bence

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Hile açmadığım halde hesabım askıya alındı ya hata kodu 61. hwid ban yok ama hesap engeli kalkmadı henüz.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kalktı lan benim banım sanırım normalde yeni çar açtığım zaman 5 yada 6 el sonra banlanırdı ama hesabı dün açtım ben ve bu saate kadar 10 dan fazla maç falan attım sanırım benim banım kalktı

Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar benımde normalde yenı actıgım hesap maksımum 1 oyun ıcınde ban yerdı. 1gblık guncelleme gelmıs denıyeyım dedım. yaklasık 3-4 saattır oyundayım ban yemedım. bu oyundan en uzun durdugum süre suanda. eğer ban yersem sızlerı bılgılendırecegım

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar büyük ihtimalle banlar kalkıyor çünkü ben hala banlanmadım yani eğer banım kalkamasaydı illaki gün içinde yerdim neyse hayıvlı ossun

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kalktı ya kesin ama her açılış ekranı geldiğinde korkmuyorum değil :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
demek ki hala var hile kullananlar salaklar ya benim hile kullanma nedenim ben ne güzel düşürdüm beta keyini sonra karşıya belli bir zamandan sonra sürekli hile gelmeye başladı bende tilt oldum açtım bari açtığım hilede güzel bir şey olsa ne wh var ne aim ben kendim daha iyi oynuyordum aq neyse artık gerek yok zaten böyle şeylere hile kullanılamıyor oyunda eğer hile varsada direkt banlanıp maç iptal oluyor mük

Son yaptıgım sey bile olsa bu isi bitirecegim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
şükür daha ban yemedikde bok yoluna gitmesek bari bizde macro'dan falan

Üye
6 HİZMET YILI
evet 3 gündür ban yemiyordum ve yedim banlar falan kalkmamış boşuna ümitlenmeyin .
edit:hile falan yok şu an bir daha öyle bir salaklık yapmayın direk banlar kalkmamış bende bir ümitlendim ama yok :(
BOŞUNA KİMSE BENİMKİ KALKTI DİYE DÜŞÜNMESİN HEPİMİZ YİYECEĞİZ TEKRARDAN KALDIRMAMIŞLAR.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Benim banım kalkmamış beyler dün yeni hesap açtım sabaha ban yemişti. Büyük ihtimalle çoğu kişinin böyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...