beyler onunla alakası yokmuş bugün bi baktım ismin küçük yazmasının sebebi şu oyun profiliniz gibi bişey varya kartmı deniyo onlara he işte onun altında yazan şubence onunla alakası yok gibi ben banlı değilim ancak yeni hesap kurdum ve girdiğimde ismim küçüktü
reis artık o da yok be hesaptan çıkmasan bile giremiyosun fixlemişler onu dün ticket attım niye böyle diye biz bilmiyoduk çözcez dediler çözmüşler cidden ben şaka yapıyolar sandımbügünde yeni hesap açtım gir çık yapınca banlanıyorum aga yok ya gg
valorantta şuan hiçbir hile ban yememe gibi bi olayı yok her hile ban yer bi süreden sonra adamların vanguardı çok güçlü ve açmanı önermem bende hile yükledim çalışmamasına rağmen hwid ban yedim şuan her hesap açtığımda otomatik banlanıyor ve kaldırma ihtimali yüzde 1 falan yani hilen çalışsa bile 2 saatlik eğlence için bidaha oyuna girememe riskini göze alma bencevolarant da ban yeme riskimix kactır arkadaşlar ve ne turlu ban yiyiuoruz
af gelmediği sürece yada biri hwid ban kaldırmanın çözümünü bulmadığı sürece hayıraga şimdi komple gitti galiba artık oyun oynayamayacağız herhalde ?
ayn ya nerden bulaştım bari açtığım hile çalışsaydı öyle ban yeseydim yine bi nevi içim rahat olcaktı kullandığım hile çalışmadı bileumarım erkenden kalkar pişmanım hile açtığıma![]()
Valla reis bir kac arkadasimin kalkmis bani yavas yavas acildigi soyleniyor yabanci forumlardadaharbi bu arada hile ye hile demek için bin şahit lazım adamın kafasına tutuyorum raze in robotuna falan kitleniyor yada adamın ayağına çok salakçaydı ya neyse inş sizinde kalkar banınız bu arada benim arkadaş 1 hafta boyunca ban yemedi yeni hesap açtı ve o hesap ban yedi sonra önceki de yedi tuhaf bende o yüzden hiç hesap açmıyorum adımı bile değiştirmiyorum siz düşünün