- Konuyu başlatan
Mustafa Kemal Atatürk
Onaylı Üye
aynen kanka kesin öyledir gerçegini sen yaz ozamanknk bu çalıntı bilgilendirme + yanlış yapmışsın![]()
aynen kanka kesin öyledir gerçegini sen yaz ozamanknk bu çalıntı bilgilendirme + yanlış yapmışsın![]()
Ne yazdın ticketa hangi bölüme bende yazdım ama ne zaman açılacağını yazmadılar![]()
kapalı beta da yemiştim desteğe yazmıştım gelen cevap, ss atmak istedim.
kapalı betada donanım banı yediğimi ve ne zaman açılacak bilgi verir misiniz yazdım, gece yazmıştım ertesi gün cevap gelmiş, biraz şans işi, kimi destek ekibi vardır sürekli kopyala yapıştır cvp yazar, kimiside hesap bilgilerini inceler kaç gün var veya sınırsız mı söylüyor. spam yaparak darlamayın cevap almak istiyorsanız ve robot olmadığınızı ispatlayın kısa ve net yazarak, bence yani ben bunu gördüm. hangi bölüme yazdığımı. KONU: Genel Oyun ve Geri Bildirim. bana cevap yazan bölüm.Ne yazdın ticketa hangi bölüme bende yazdım ama ne zaman açılacağını yazmadılar
hocam bende ban yedım aynısını gördüm ve banım kalkmadı kalkcak gibide değil
Yeniden yazarsan kapali betada cihaz bani aldim suresi ne kadar diye cevap vereceklerdir yeni cevap vermeye basladilar zatenaga bende kapalı betada yedım ama hep aynı mesajı alıyorum anlamadım amk