Valorant koşarak vurma hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Koşarak olan genelde hile yapıyor diye söylüyorlar

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
el atilmamasinin nedeni şu eğer buu yapmaya çalişirlarsa oyunun aim ayarlarina kadar değiştirmeleri lazim

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
knk spectre ve phantom al koşarak sıkmaya alış çokta iyi oluyor el atılmasından sa olaya ayak uydur :)

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Şanş ? Binde bir oluyor zaten .

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bence artık spray sistemi getirmeliler random gittiği için mermiler rastgele rakibi öldürmese bile hasar veriyor özellikle spectre silahı ile tarzan gibi sıkarak gidenleri çok görüyorum örümcek adam filminden çıkmış gibi atlıyorlar insan fps mi oynuyor korku oyunu mu oynuyor şaşırıyor

inancım tükendi yarınlara
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Koşarak vurma muhabbetini çok yaşadım halen yaşıyorum bazen çok sinir bozucu bir durum ama şimdi daha yenisi çıktı mouse makro tuşuna zıplamayı ayarlayıp zıplayarak vuranlarda var

laylaylom
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
onun için oyuna csgodaki wasd getirilmesi lazım

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Şöyle bir bilgiye sahibim. Ne kadar doğru olduğu tartışılır. Monitör ne kadar iyiyse fps oyunlarında o kadar verim alırsınız. İnternet hızın (ms) bağlandığın bölge ve bilgisayarındaki donanımların tepkime süresi dahil hepsi bir etken. Ancak şöyle bir konu var ki riot'un yaptığı nerfler ya da düzenlemeler genelde pro oyuncular için yapılıyor. LoL de onlarca dengesiz şampiyon varken sayılı olanları dengeleniyor ya da dengelenmiyor. Valorant da aynı durumda. Pro oyuncular bu koşarak vurma olayından yakınmıyorsa (ki ben koşarak vurmanın her zaman olacağını sanmıyorum) bir sorun yoktur ortada. Yani çok takılma.

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Zıplayan koşan uçan birinden mermi yemek tabiki can sıkıcı, fakat yüksek elolarda daha düzgün oynanışla karşılaşıyorsun. Millet koşmak yerine spray control hatta one tap ile oynuyor.

ZLL

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
buglardan dolayı bu oyunu saldım csye devam

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Oyunun mekaniği bu olmaması gerekiyor ve one tap diyen arkadaşları okudum. One Tap farkettiriyor kendini adam zıplıyor hs geliyor vandalda bıçak silah yaparken hs yediğimi bilirim bu grafiksel bir hata olabilir ama benim ekranıma böyle yansıyor bunun yanı sıra phantom koşarak hs atma makinası olarak görüyorum

Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
koşarak vurma olayı gerçekten çok can sıkıcı düzeltilmesi gerekiyor bir de bazen oyunun ortasında hata veriyor ve oyundan atıyor bunların düzeltilmesi şart.

mhhh sexyyy
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
zırva, cidden boş oyun olmaya başladı

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Riot zamanında bunu düzeltip, oyunun vuruş hissiyatını daha gerçekçi yapıp koşarak vurmayı bitireceğiz dedikten sonra gelen patch'te koşarak vurma daha da kolaylaşması tam bir bruh moment :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...