Çözüldü Valorant Secure Boot enabled hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bu hatanın sebebini ve çözümünü birlikte bulabilir miyiz arkadaşlar? BIOS'tan Security Boot'u kapattığımda BIOS'tan çıkamıyorum. HDD görmüyor anakart, bilginize.

Ekran Alıntısı.PNG

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Sanırım işletim sistemini kurarken rufusdan secure boot a göre ayarlamak gerekiyormuş yani bunun için flaş bellek hazırlayıp temiz bir format atmak gerekiyor sonra biosdan secure boot aktif edip sisteme öyle girip sonra oyuna girilebiliyor... Ula smurf ler uğraştırdınız bir ton bir valorant davasına 😃
Evet bios ayarlarından secure boot aktif ettiğinizde sorununuz çözülecektir.
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Sanırım işletim sistemini kurarken rufusdan secure boot a göre ayarlamak gerekiyormuş yani bunun için flaş bellek hazırlayıp temiz bir format atmak gerekiyor sonra biosdan secure boot aktif edip sisteme öyle girip sonra oyuna girilebiliyor... Ula smurf ler uğraştırdınız bir ton bir valorant davasına 😃

𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Evet bios ayarlarından secure boot aktif ettiğinizde sorununuz çözülecektir.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...